Walker Tape Protez Saç Sıvı Yapıştırıcılar

Walker Tape Protez Saç Sıvı Yapıştırıcılar

Protez Saç Ünitelerinin Sıvı Yapıştırıcılar Yardımıyla Uygulanması
 

Son zamanlarda araştırmalarımız sonucunda Walker Tape sıvı yapıştırıcıları hakkında Türkiye’deki kullanıcılarımızın detaylı bilgiye ihtiyaçları olduklarını tespit ettik. Walker Tape sıvı yapıştırıcılarının nasıl uygulandığı ve ürünlerimizin içeriği hakkında detaylı bilgileri bu bloğumuzda inceleyeceğiz.
 

Sıvı Yapıştırıcılar Nasıl Uygulanır?
 

Temel bilgilerle başlıyoruz. Walker Tape yapıştırıcılarının içeriğindeki sökücü maddeler onları sıvı hale getiriyor. Yapıştırıcıların içeriğindeki sökücü maddeler, onların gereken zamandan önce kurumamalarını sağlamaktadır. Eğer sıvı yapıştırıcı kuruması gereken zamandan önce kurursa, bu onun kullanım için yararlı olmayacağını gösterir.

Sıvı yapıştırıcının içeriğindeki sökücü madde buharlaştıktan sonra, yapıştırıcı etki göstermeye başlar. Aynı prosedür Walker Tape firmasının su bazlı yapıştırıcıları için de geçerlidir. Su bazlı yapıştırıcıların içeriğindeki su buharlaşdıktan sonra, onlar sağlam bir tutuş gücüne sahip olurlar.

Sıvı Yapıştırıcıların Kullanımı ve Muhafaza Edilmesi.

Sıvı yapıştırıcıları muhafaza ederken biraz dikkatli olmak gerekiyor. Sıvı yapıştırıcılar ışık ve ısı kaynaklarından uzak tutulmalı ve güneş ışınlarından muhafaza edilmesi gerekmektedir. Bunun nedeni ışık ve ısının yapıştırıcının ömrünü kısaltmasıdır. Bu nedenle sıvı yapıştırıcıları serin ve karanlık bir yerde saklamanızı öneririz.

Sıcaklığa gelince, sıvı yapıştırıcıların 16 ile 26 (derece) arasında tutulması gerekir. Ürünlerin kalitelerinin değişmemesi için sıcaklığın derecesinin stabil olması gerekmektedir. Zamanında bakım yaparak  sıvı yapıştırıcılarınızı altı aydan bir yıla kadar süre zarfında kullanabilirsiniz.

Raf Ömrü

Eğer daha önce sıvı yapıştırıcı kullanmamış biriyseniz, sizlere ilk olarak sıvı yapıştırıcılarımızın deneme amaçlı en küçük boylarından almanızı tavsiye ediyoruz. Protez saç ünitenize eğer ayda bir kez bakım yapıyorsanız o zaman sizin için küçük şişede olan sıvı yapıştırıcılarımız iyi seçenek olacaktır. Haftada bir defadan fazla bakım yapıyorsanız, sıvı yapıştırıcılarımızın büyük boy şişelerini almanız gerekecektir.
 

Walker Tape | Max Hold Sport | Cilt KoruyucuSıvı Yapıştırıcıların Kuruma Süreleri

Walker Tape sıvı yapıştırıcıların kuruma süreleri değişiklik göstermektedir ve bir yapıştırıcının tamamen kuruması 72 saate kadar sürebilir. Bu özelliğin, sadece Walker Tape ürünlerine ait olmadığını, bunun protez saç sektöründe kullanılan tüm yapıştırıcılar için geçerli olduğunu unutmayın. Bu özellik aynı zamanda basınca daha duyarlı olan ürünler içinde geçerlidir
 

Basınca duyarlı yapıştırıcılar nelerdir?
 

Basınca duyarlı olan ürünler dedikte, üzerlerine her hangi bir etken tarafından (hava, su) basınç uygulandığında koruyucu bariyeri tarafından bu basıncı geri çevirme özelliğine sahip olan ürünler kast edilmektedir.

Müşterilerimiz eğer kullanmış oldukları protez saç bantlarından maksimum performans ve uzun bir tutuş süresi almak isterlerse Max Hold Sport kullanmaları şarttır. Max Hold Sport kullanıcılarımızın cildinde koruyucu bir bariyer oluşturan ve uygulamadan hemen sonra yüzmelerini, duş almalarını ve egzersiz yapmalarını sağlayan yapışkan özelliğine sahip bir cilt bakım ürünüdür.

Max Hold Sport ürününü nasıl kullanmanız gerektiğini açıklayan videomuza Youtube Kanalımızdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca BLOG sayfamızdan da nasıl kullanıldığına dair bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yapıştırıcının Akışkanlığı

Sıvı yapıştırıcıların içeriğindeki maddelerde bir reaksiyon gerçekleştiğinde buna genellikle sıvı yapıştırıcının akıcılığı deniliyor. Sıvı yapıştırıcının dahilinde gerçekleşen reaksiyon sonucunda moleküller bir araya geldiğinde yaranan polimer bileşen, sıvı yapıştırıcıda akıcılığın oluştuğu anlamına gelir. Akıcılık sıvı yapıştırıcının yapışkan, sert ve kullanılabilir hale geldiğini ifade eder.

Bazı yapıştırıcılar bu kimyasal reaksiyona sahipken, diğerleri içindeki alkol veya su buharlaştığında kurur. Bu onların sertleşmesine neden olur ve yapıştırıcı görevini yerine getirir.

Son Kullanım Tarihi

Bazı sıvı yapıştırıcılar bozulmaya başladıklarında renk ve kıvamları değişir, rengi sarıya dönebilir, yağlı veya yapışkan olabilirler.

Akrilik ve silikon bazlı yapıştırıcılarımız renk değiştirmez. Gözlemlemelerimiz sonucunda su bazlı yapıştırıcılarımızın sarardığına dair izlenimlerimiz oldu. Bu sorun genellikle, UV ışınlarına maruz kalma nedeniyle ürünü doğrudan güneş ışığına maruz bırakmak gibi yanlış depolamadan kaynaklanabilir.
 

Walker Tape'in Sıvı Yapıştırıcıları
 

Walker Tape | Ultra Hold Adhesive | Akrilik Bazlı Protez Saç YapıştırıcıAkrilik Bazlı Yapıştırıcılar

Akrilik bazlı sıvı yapıştırıcılar son derece hızlı bir yayılma süresi sunar, bu da tutuşlarının hızlı bir şekilde etkili olduğu anlamına gelir. Akrilik bazlı yapıştırıcı tipleri saklama koşullarına karşı daha hassastır. Akrilik bazlı yapıştırıcılar alkol veya su bazlı olabilirler. Akrilik bazlı sıvı yapıştırıcıların hepsi cilt için güvenlidir. Kuruduklarında tortu bırakmazlar, su geçirmez ve yanıcıdırlar. Bu yapıştırıcılar ayrıca tüm saç sistemleri ile uyumludur.

  • Mity-Tite  bir ila yedi gün arasında değişen tutuş süresine sahiptir.
     
  • Strong Hold, bir ila üç haftaya kadar süren bir tutuş süresi sunmaktadır.
     
  • Ultra Hold, dört hafta veya daha uzun bir tutuş süresi sağlayan bir yapıştırıcıdır. Aynı zamanda Walker Tape firmasının en çok satan ürünlerinden biridir.
     
  • Walker Signature yapıştırıcısı üç ila beş haftalık bir tutuş süresi sağlar ve doğru şekilde uygulandığında zorlu koşullar altında dayanıklılığını korur.



     

    Walker Tape | Extreme Hold Silikon Bazlı Protez Saç Yapıştırıcı


    Silikon Bazlı Sıvı Yapıştırıcılar

    Silikon bazlı yapıştırıcılar yüksek sıcaklıklarda bile tutuş gücünü koruyabilen özelliğe sahiptirler. Walker Tape firmasının üretmiş olduğu en çok satan iki farklı silikon bazlı sıvı yapıştırıcısı vardır: Liquid-Tape ve Extreme HoldBu seçeneklerin her ikisi de tüm saç sistemleriyle iyi çalışır ve cilt için güvenlidir.

    Liquid-Tape Protez saç sıvı yapıştırıcı bir ila yedi gün arasında tutuş süresi sağlar, bu nedenle günlük sıvı yapıştırıcı sınıfına dahil edilmektedir.

    Extreme Hold, dört+ haftaya kadar tutuş süresi sağlar ve bu özelliği de onu aylık kullanım için tasarlanmış sıvı yapıştırıcı sınıfına dahil eder.





     

Walker Tape | Great White | Su Bazlı Protez Saç YapıştırıcıSu Bazlı Yapıştırıcılar
 

Su bazlı sıvı yapıştırıcılarımızı cildinize uyguladığınız zaman su buharlaşır ve yapışkan madde cildinizle üniteniz arasında güçlü bir bağ oluşturur. Safe Grip ve Great White Walker Tape firmasının en çok satan su bazlı sıvı yapıştırıcılarıdır.

Safe Grip, az kokulu ve temizlenme esnasında fazla kalıntı bırakmayan bir yapıştırıcıdır. Bir ila üç haftaya  kadar tutuş süresi sağlar.

Great White protez saç sıvı yapıştırıcısı ise 3 ila 5 haftaya kadar tutuş süresi sağlamaktadır.














 

Sıvı Yapıştırıcı Seçimi

Kullanıcılarımız sıvı yapıştırıcı seçimi zamanı dikkate almaları gereken bazı özellikleri unutmamalıdırlar. Bu özellikler hava, cilt tipleri ve yaşadıkları bölgenin iklimidir.
 
Protez Saç Yapıştırıcılarının özellikleri
 
Satın almaya hazır mısın? Bahsı geçen ürünleri www.protezsacsepeti.com web adresimizden tedarik edebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
 

Walker Tape | Sıvı Protez Saç Yapıştırıcıları Hakkında

 

 

Etiketler: Walker Tape, Ultra Hold Adhesive, Extreme Hold, Great White
Kasım 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR