Beautify Natural Hold Bant Kaynak Bandı Hakkında bilmeniz gerekenler!

Beautify Natural Hold Bant Kaynak Bandı Hakkında bilmeniz gerekenler!

Beautify Natural Hold Bant Kaynak Bandı Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

NATURAL HOLD MİKRO BANT KAYNAK BANDININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?
 


Natural Hold Mikro Bant Kaynak Bandı, Bant Kaynak Saç uygulaması esnasında kaynak saçın kendi saçınıza daha rahat bir şekilde yapıştırılmasını temin eden bir banttır.

 

Natural Hold bant kaynak bandının en önemli özellikleri:
 

  • Esnek bir yapıya sahip olup, doğal bir tutuş sağlar. 
  • Temizleme esnasında az kalıntı bırakır. 
  • Tutuculuğunu 8 haftaya kadar korur.
  • Natural Hold mikro bant kaynak bandı, iki farklı şekilde mevcuttur. Bu seçenekler rulo ve şerit olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu seçenekler kullanıcılar için kullanım kolaylığı sağlamaktadır.


NATURAL HOLD’un Diğer Özellikleri Nelerdir?

Natural Hold kaynak bandının bu kadar kullanışlı olmasının sırrı, akrilik bazlı yapıştırıcı yüzeye sahip olmasıdır.Akrilik bazlı yapıştırıcılar, insan saçı gibi yapışması çok zor olan yüzeylerde bile kuvvetli tutuş sağlar. Ayrıca belirtmek isteriz ki, akrilik bazlı yapıştırıcı yüzeye sahip olan bantların temizlenmesi çok daha kolaydır. Bu nedenle Natural Hold kaynak bandı temizleme esnasında daha az kalıntı bırakır.
 

TEK TARAFLI NATURAL HOLD MİKRO BANT KAYNAK BANDI

Çift taraflı Natural Hold bant kaynak bandının özellikleri hakkında sizlere bilgi verdik. Bant kaynak saç işlemlerini daha da kolaylaştırmanız için sizlere tek taraflı Natural Hold mikro bant kaynak bandı hakkında da bilgi vermemiz gerektiğini düşündük.

Bahsi geçen bu bant, çift taraflı Natural Hold mikro bant kaynak bandı ile aynıdır. Tek taraflı Natural Hold mikro bant kaynak bandının tek farkı yapıştırıcı yüzeyin sadece bandın bir tarafında olmasıdır.Bu bandın en önemli özelliklerinden biri takma ve çıkarma işlemlerini daha da kolaylaştırmasıdır.

Aynı zamanda çıkarma işlemi zamanı bandın yapıştırıcı kısmına daha az saç teli yapışır.Tek taraflı Natural Hold mikro bant kaynak bandı, bant kaynak saç uygulamasını yeni öğrenmeye başlayanlar için harika bir seçimdir. Natural Hold, ince saç tellerine sahip saçlarla bant kaynak saç uygulaması yapmak için en ideal seçimdir! Saçların doğallığını korur ve daha kolay bir uygulama yapmanıza olanak tanır!
Önceki bloglarımızda sizlere Beautify ürünleri hakkında genel bilgilendirme sunduk.

Beautify ürünlerinin, kullanıcıları tarafından sevilmesinin birçok sebebi vardır. Son zamanlarda Beautify ürünlerine artan yoğun ilgiden dolayı siz değerli kullacılarımıza Walker Tape firmasından bizzat edindiğimiz bilgileri paylaşma kararı aldık.
Bugünkü konumuz ise, Beautify markasına ait Walker Tape üretimi olan NATURAL HOLD mikro bant kaynak bandıdır. Eğer daha önce bu bandı kullanmadıysanız bu bloğumuzun sizler için çok faydalı olacağına eminiz!

Natural Hold’un özellikleri:

  • Çift taraflı ve tek taraflı seçenekleri vardır.
     
  • Uygulama sonrasında mükemmel bir rahatlık sunar.
     
  • Takma ve çıkarma işlemleri kolaylıkla yapılabilir.
     
  • Temizleme esnasında az kalıntı bırakır.
     
  • Tüm kaynak saç kullanıcıları için idealdir.

 

Natural Hold | Mikro Bant Kaynak Tamir Bandı

 

Etiketler: Walker Tape | Beautify Mikro Bant Kaynak Tamir Bandı
Nisan 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR