Mikro Bant Kaynak Bantlarını Seçmeniz İçin 10 Sebep

Mikro Bant Kaynak Tamir Bantlarını Seçmeniz İçin 10 Neden

Mikro Bant Kaynak bantlarının farklı çeşitlerinin olduğu bilinmektedir.

Aynı zamanda Walker Tape Beautify markasının tüm dünyada kullanılan bir çok Mikro Bant Kaynak bant çeşitleri mevcuttur. Aşağıda neden Walker Tape Beautify markasının mikro bant kaynak bantlarını seçmeniz gerektiğini anlatacağız.


#1: Müşterileri için birden fazla seçeneğe sahip mikro bant kaynak bandı üreten bir marka. 

Walker Tape aralarından seçim yapabileceğiniz 8 farklı mikro bant kaynak bandı seçeneğini müşterilerine sunmaktadır. Herbir seçeneğin kendine özel farklı yönleri bulunmaktadır. 
Ultra Hold müşteriler için mükemmel bir seçim olurken, Lace Front'da aynı zamanda iyi bir diğer seçimdir. Bahsi geçen bu bantlar çift taraflı bantlardır. Bazen tek taraflı bantları kullanmak daha iyidir. Örneğin tek taraflı Natural Hold iyi bir seçim olabilir. Walker Tape firması üretmiş olduğu bu mikro bant kaynak bantlarını kaset ve rulo şeklinde müşterilerine sunmaktadır. 


#2: Güvenilir, 4-6 haftaya kadar tutuş gücü.

Müşteriler mikro bant kaynak bantlarını satın aldıklarında onların bir haftadan daha fazla tutuş gücüne sahip olmasını dilerler. Aksi taktirde bu para ve zaman kaybı gibi bilinir. Walker Tape tüm bunları göz önünde bulundurarak müşterileri için güvenilir ve tutuş gücü bir ay ve yarm aya kadar olan bantlar tasarlamıştır. 
Örneğin Walker Tape No-Shine mikro bant kaynak bandı altı haftaya kadar süren bir tutuş gücüne sahiptir. Beautify ürünlerinin etkisi zamanla daha da güçlenir. Altı hafta içinde biz mikro bant kaynak bantlarını değişmenizi öneriyoruz. Bakım süresini zamanında yapmamanız bant kaynakların saçınızdan kaymasına ve şeklinin bozulmasına sebep olacaktır.


#3: Mikro Bant Kaynak Bantlarının Ölçüleri.

Her bir mikro bant kaynak saçının ölçüsü biri birinden farklıdır. Bant kaynak saçlarının poly kısımlarıda kalite kalite değişmektedir. Walker Tape Beautify markası olarak farklı altyapılı bant kaynak saçları için onların yüzeylerine uygun olan ölçülerde çeşitli bantlar üretmiştir.


#4: En Zor Koşullarda Bile Güvenilir Sonuçlar.

Müşterilerimiz ürünleri satın aldıktan sonra kim bilir neler yapacaklar! Belki yüzmeye gidecekler belki paraşütle atlamaya gidecekler. Bir bandın tutuşunu test etmek için su ve rüzgar gibisi yoktur!
Bu yüzden Walker Tape ürünlerini karşılaşılabilinir her duruma dayanıklı olacak şekilde tasarladı. 


#5:  Su Geçirmez Ve Hava Koşullarına Karşı Dayanıklı.

Walker Tape Beautify mikro bant kaynak bantları su geçirmez ve hava koşullarına dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ancak burada "su geçirmez" derken banyoda olduğu gibi tatlı suya dayanacak şekilde üretildiğini kastediyoruz. Klor ve tuzlu su, bantların durumunu, bandın tutuşunu ve biolojik saçın sağlığını etkileyebilir. Bu nedenle mümkün olduğu kadar bu etkenlerden kaçmanızı tavsiye ediyoruz. Bu konuda daha fazla bilgi almak için Blog sayfamızın bu kısmını ziyaret edebilirsiniz.


#6: Lateks içermeyen akrilik bazlı yapıştırıcılar.

Alerjiler ve cilt hassasiyetleri büyük sorunlar doğurabilir. Onlar sizin müşterilenizin bir çok şeyden keyif almalarını önleyebilir. Ancak müşterilerimizin güzel kaynak saçlara sahip olmasına engel olamazlar. Tüm Beautify mikro bant kaynak bantları lateks içermeyen akrilik bazlı bantlardır. Bunlar, belirli alerjileri veya cilt hassasiyyetleri olan müşterilerimiz için özel olarak üretilmiştir. 


#7: Rahatlık Hissi.

Doğal saç sert değildir (tamamen saç spreyi ile ıslatmadıysanız). Müşterilerimiz kullandıkları mikro bant kaynak bantlarının iyi görünmesini ve iyi hissetmelerini istiyorsalar kendi saçlarıda sert olmamalıdır. Bantlarımız esnek olacak şekilde tasarlanmıştır. Harekete izin verir ve sert durmaz, müşterilerimizin saçları ile birlikte haraket ederek onların rahat etmesini sağlar.


#8: Doğal Görünüm.

Müşterilerin en büyük endişelerinden biri mikro bant kaynak bantlarının uygulamadan sonra doğal görünüp görünmediğidir. Hiçbir endişeye sebep yoktur. Beautify markası ile en doğal görünümü elde edecekler. 
Bahsettiğimiz gibi bantlarımız oldukça konforlu ve doğal görünüme sahiptirler. Müşterilerimiz bant kaynak saçlarını kullanarak, saçlarını istedikleri şekilde şekillendirebilirler. 
Kısa saç bant kaynak bantları için çok da uygun değildir. Müşterilerimiz en az 3 inç (7,62 cm) uzunluğuna sahip uygulanabilir saçları olduğu sürece, bant kaynak bantlarını uygulayabilirler.
Kısa saça sahip olan müşterilerimizin kullanabileceği en iyi kaynak bandı tek taraflı Natural Hold banttır.


#9: Kuaför Salonlarında Kolay Uygulanabilen Mikro Bant Kaynak Bandı.

Walker Tape Beautify firması ürünlerini kuaför salonlarında da rahat kullanılabilinmesi için tasarlamıştır. Kuaför salonlarında en çok kullanılan Mikro Bant Kaynak Bandı Duo-Pro'dur. Bu bant yanlızca ,mikro bant kaynaklar için tasarlanmış ilk banttır. Çift taraflı olan bu bandın bir tarafı bio saçlar için (insan saçına yapışacak şekilde) diğer tarafı da kaynak saçlara yapışacak şekilde tasarlanmıştır. 
Beautify ürünleri veya Beautify Bond hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız BİZE ULAŞIN. Salonunuz için mükemmel mikro bant kaynak bantlarını ve saçlarını bulundurmanız için sizlere yardımcı olmayı çok isteriz!


#10: Yaptığımız her şey müşterilerimizden olumlu geri dönüşler almak içindir. 

Müşterilerimize mümkün olan en iyi deneyimi yaşatmak için ve yeniden bizi seçmeleri için her gün daha çok çalışıyoruz. Aslında ürünlerimizin bu kadar kaliteli oluşu bununla alakalıdır. Beautify Bond'u bu yüzden geliştirdik. Beautify Bond Şampuanı ile saçlarınızı yıkadıktan sonra mikro bant kaynak bantlarını uygulamanız sonucunda daha iyi sonuçlar elde edeceğinizin farkına varacaksınız.
Beautify Bond Şampuanı hakkında daha detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
 
 
Mikro Bant Kaynak Bantlarını Seçmeniz İçin 10 Neden
Etiketler: Mikro Bant Kaynak Bantlarını Seçmeniz İçin 10 Neden
Ekim 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR