Walker Tape BEAUTİFY Mikro Bant Kaynak Bantları Suya Dayanıklı Mıdır?

Walker Tape BEAUTİFY Mikro Bant Kaynak Bantları Suya Dayanıklı Mıdır?

Kısa Cevap: Evet.
 

Uzun cevap: Bu ürünler müşterilerimize pervasız bir şekilde yüzme ve duş alma garantisi veriyor mu? Hayır.
 

Beautify mikro bant kaynak bantları suya dayanıklıdır, ama...
Müşterilerimizin duştan ve yüzmeden önce en az 48 saat beklemenin önemini anlamaları gerekir. BEAUTİFY Mikro Bant Kaynak Bantları uygulandıktan sonra daha da güçlenmeye devam eder. Walker Tape, BEAUTİFY markasına ait olan saç kaynak bantlarının atma riskini minimuma indirmek için çalışıyor.

Ancak bantların yapışma güçlerinin %100'üne ulaşması yaklaşık üç gün sürer, duşun extra su ağırlığını ve zorlu ortamını kaldırabilecek kadar güçlü olmalıdırlar. Bu nedenle, müşterilerimize bantların tam güce ulaşmasını sağlamk için 48 saat beklemelerini öneriyoruz.

Ayrıca müşterilere saçlarını duşta yıkarken çok dikkatli olmalarını öneririz. Genel olarak saçları sık sık yıkamak folikül sağlığımız için zordur. Genel olarak saçlarını haftada iki kez yıkamalarını öneriyoruz. Ayrıca müşterilerimize su geçirmezlik dediğimizde tatlı su ile klorlu ve tuzlu su arasındaki büyük farkı da anlatmaya çalışıyoruz. Hem tuzlu su hem de klor kendi saçlarımızı ve kaynak saçları etkilemektedir.
 

Müşterilerimiz kaynak bantlı saç eklentileriyle yüzmeye gidebilir mi?
 

Kısa cevabımız:  evet
 

Uzun cevabımız: Müşterilerimizin önceden düşünmeleri gereken bazı adımlar var
 

Bant Kaynak Bantları İle Yüzme:
 

Müşterilerimiz saçlarında Mikro Bant Kaynak Bantları varken yüzmek istiyorlarsa saçlarını kuru tutmak için ellerinden geleni yapmalıdırlar. Mikro bant kaynak bantlarının saçlarınızda deforme olmamaıs için denizde ve havuzda yüzerken Saç Bonesi kullanmanız kesinlikle tavsiye edilir.
 

Su altında havuz bonesi olmadan Mikro Bant kaynak Saçlarla Yüzmek Mümkün Mü?
 

Öncesinde:
 

Su altında bone takmadan yüzemek isteyen müşterilerimiz için aşağıdaki tavsiyeleri öneriyoruz. 
 
  • Saç Kremi Kullanmalı 
     
  • Saçlarını Taramalı
     
  • Saçlarını Örmeli Ve Bağlamalı
     
  • İlk olarak Duşta Saçlarını Islatmalı
     
Müşterilerimiz saç kremini saçlarının köklerine çok yakın sürmemeye dikkat ederek saç kremini uygulayabilirler. Bu kaynak saçla kendi saçlarının karışmasını önlemeye yardımcı olacaktır. 
Ardından saçlarını taramaları gerekmektedir. Bant kaynak bantlarında bunu güvenli bir şekilde yapmak için, saç uçlarından başlayıp  yukarıya doğru ilerlemeleri gerekmektedir.

Müşterilerimiz saçlarını taradıktan sonra, onları örmeli veya bağlamalıdır. Bu önerilerin tümü, yüzerken saçların karışmasını ve matlaşmasını önlemek içindir. 
Havuza girmeden önceki son adım, önce saçlarını hızlı bir duşla ıslatmalıdır. Saçlar suyu emdiği için, saçların önceden tatlı su ile ıslatılması çok faydalı olacaktır. Aksi taktirde saçların direkt tuzlu su ile veya klorlu su ile teması kaynak saçlar için iyi olmayacaktır. Tatlı su ile önceden ıslatmak, tuzlu su ve klorlu suyun saça zarar verme olasılığını azaltır. 
 

Yüzme Sırasında

Ne kadar uzun süre yüzerseler tuzlu su ve klor saçlara o kadar çok zarar verir. 
 

Yüzme Sonrasında
 

  • Kullanıcılar saç örgülerini çözmeli
     
  • Saçlarını mümkün olan en kısa sürede durulamalı ve şampuanlamalı
     
  • Havlu ile hafifçe kurulamalı
     
  • Saç kremi kullanmalı
     
  • Saçlarını taramalı
     
Yüzmeyi bitirdikten sonra kullanıcılarımızıın saçlarını serbest bırakmaları ve mümkün olan en kısa sürede şampuanlamaları çok önemlidir. Bu, onların saçlarının tuz ve havuz kimyasallarına maruz kalmalarını önleyecektir. Şampuanı duruladıktan sonra, saçlarını havlu yardımıyla nazikçe kurutmalarını öneriyoruz. Bu, hava ile kurutma işleminin biraz daha hızlı ilerlemesine yardımcı olur.

Saçları neredeyse kuruduktan sonra bir fön makinesi kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Referans olarak müşteirlerimiz saçları %80-90 oranında kuruyana kadar beklemeleri gerekmektedir. Bu şekilde müşterilerimizin kaynak saçları fön makinesinin neden olduğu daha az ısıya maruz kalacaktır.

Bu işlemden sonra müşterilerimiz saçlarına Beautify markasının saç kremleri ile bakım yapmaları gerekiyor. Daha önce olduğu gibi, saçın köklerinden başlayarak uçlarına doğru saç kremini uygulamaları gerekmektedir. 
 
Walker Tape BEAUTİFY Mikro Bant Kaynak Bantları Suya Dayanıklı Mıdır?





 
 
 
Etiketler: #Beautify #Walker Tape #Hair Extension Tape
Ekim 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR