S-Well Argan Şampuan Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

S-Well Argan Şampuan Hakkında Bilmeniz Gerekenler

S-Well Argan Şampuan Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Neden Argan Yağı?

Argan yağını şampuanın ana bileşeni seçmemizin en büyük nedeni;

Piyasada kendilerini doğal olarak tanıtan ve esansiyel yağlar içeren birçok şampuan bulunmaktadır.
En popüler olanları; hindistan cevizi, nane ve lavanta içeren doğal şampuanlardır, ancak argan yağını seçtik çünkü saçınızın sağlığını hem içerden hem dışardan koruma da en etkili olandır. Fas'ın argan ağaçlarından elde edilen argan yağı döküntülerin tedavisinde ve cilt\saç bakımında yaygın olarak kullanılır. Argan yağının harika yanı A,E ve C vitaminleri açısından zengin olması ve yüksek miktarda yağ asitlerine sahip olmasıdır. Bu bileşenler kan dolaşımını artırır ve hücre oluşumunun artmasına neden olur. Yeni hücrelerin oluşması saçlarınızın son derece sağlıklı kalmasını sağlar. S-Well Argan yağlı şampuan, Saçtaki doğal yağlara zarar vermeden saçı yumuşatır ve temizler.

Fas’a özgü argan ağacından elde edilen soğuk preslenmiş bir yağdır. Güzelleştirici özelliklerinden dolayı  “Doğanın sıvı altını” olarak anılır. Eski kadınlar yüzyıllardır saçlarında ve ciltlerinde argan Yağını kullanıyorlar. Omega yağ asitleri antioksidanlar ve vitaminler dahil olmak üzere birçok besin içerir. Argan yağı hem kısa vadeli hem de uzun vadeli faydalar sunar. Anında ortaya çıkan etkiler arasında elektriklenmenin kontrol altına alınmasına yardımcı olması ve saçın daha kolay şekillendirilebilir hale getirilmesini sağlar.

Argan Nedir?

Argan ağacının çekirdeklerinden elde edilen argan yağı, içeriğindeki Omega-3 ve E açısından oldukça faydalı bir yağ türüdür. Cilt ürünlerinde ve şampuanlarda yoğun bir şekilde tercih edilen bu yağ doğal olması nedeniyle sıkça tercih edilir. 
Argan; anavatanı fas'ın güneybatısında ve cezayir'in günaybatısındaki tindufta bulunan kireçli topraklara sahip, yarı çöl vadisi olan meyvelerinin çekirdeklerinden elde edilen kozmetik ve mutfakta kullanılan oldukça değerli yağı için yetiştirilen fundagillerden bir ağaçtır.

 

S-Well Argan Şampuan Blog Yazısı
 

Argan Yağının Saça Faydaları;

  • Çabuk emilir ve saçınızı yağlı bırakmaz
  • Argan yağı, E vitamini açısından oldukça zengindir. Dolayısıyla saçınızı ve saç derinizi nemlendirmeye yardımcı olur.
  • Her saç tipine uygundur. Bol miktarda vitamin Ve minarel içerek argan yağı saçlarınız için mükemmel  bir temizleyicidir. Ayrıca her türlü birikintiyi ve kepeği giderir.
  • Saç dökülmesini tedavi eder.
  • Tahrişi ve kızarıklığı önler. Doğal argan yağı besin Maddeleri, sert ve kıvırcık saçlardaki karışıklığı gidermeye Pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Buda kuru ve sert saç yapısına sahip kişilerin favorisi olmasını sağlar.
  • Doğal bir saç kremidir. Boyalı saçlarda etkisi yüksektir.
  • Kimyasal içermediği için uzun vadeli fayda sağlar.
  • E vitamini sayesinde saçın daha hızlı uzamasını sağlar.
  • E vitamini kan dolaşımını artırır. Kan dolaşımının artmasıyla saç derinize daha fazla besin ulaşır, Bu sayede saçlarınıza daha parlak, ışıltılı bir görünüm kazandırır.
     

S-Well argan şampuan blog yazısı

Etiketler: S-Well,argan,özlü,şampuan,hakkına,bilmeniz,gerekenler
Eylül 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR