S-Well Keçi Sütlü Şampuan Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

S-Well Keçi Sütlü Şampuan Hakkında Bilmeniz Gerekenler

S-Well Keçi Sütlü Şampuan Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Şampuanlar ve saç kremleri her evde bir temeldir. Genellikle saç bakım ürünlerinin çoğu, saçınızı doğal yağlardan ayıran sert kimyasallardan yapılır. Bu tür ürünler saçınızı kırılgan ve kırılmış bırakabilir. Doğal saç bakım ürünlerini kullanmak saçınızın doğal parlaklığını ve güzelliğini geri kazanmasına yardımcı olabilir. Bunun için en etkili yöntemlerden biride keçi sütü içeren saç bakım ürünlerini kullanmaktır.
 

Neden S-Well Keçi Sütlü Şampuan?

S-Well Keçi sütü, karbonhidrat, potasyum, sodyum, kalsiyum, karbonhidrat, magnezyum, demir, A vitamini, D vitamini, B12 vitamini, B6 vitamini gibi çeşitli vitamin ve minerallerden oluşur.Tüm bu vitaminler, saç sağlığını korumakta ve saçlarınızı güçlendirmekte önemli rol oynarlar.Ayrıca S-Well keçi sütünün saça olan faydaları saymakla bitmez. Sütte saçların hızlı bir şekilde uzaması için gerekli olan kalsiyum ve protein gibi tüm temel mineraller mevcuttur. Süt ayrıca saçlar için harika da bir nemlendiricidir, kuru ve yıpranmış saçları onarır, saç foliküllerini güçlendirir. Saçınız kuru ve kırılgansa keçi sütü saçınızın güzel ve yumuşak olmasını sağlar. Süt, kuru saç ve saç derisi için mükemmel bir kremle zenginleştirilmiştir. Saçın temel bileşenlerinden biri de proteinlerdir. Protein, saç dokularının büyümesi ve onarımı için gerekli olan bir mineral türüdür.
 

S-Well keçi sütü şampuan blog yazısı

 

Keçi Sütünün Saça Faydaları;

  • Saç derisindeki kiri, yağı ve kimyasal birikintileri saçı kurutmadan temizlemeye yardımcı olması.​​​​​
  • Saçı nemlendirmeye, beslemeye ve parlak bir görünüm kazandırmaya katkı sağlaması.
  • Saç derisindeki egzamaya iyi gelmesi.
  • Saçtaki pullanma, kepeklenme, kaşıntı ve iritasyonu azaltmaya yardım etmesi.
  • Saç uçlarını besleyerek kırıkların onarılmasına destek olması.
  • Saç köklerini besleyerek saç uzamasını desteklemesi.

Keçi Sütünün Besin Değerleri;

  • Kalori; 168 gram
  • Protein; 9 gram
  • Yağ; 10 gram
  • Karbonhidrat; 11 gram
  • Şeker; 11 gram
     

S-Well Keçi sütü yukarıda belirtilen değerlere ek olarak, kalsiyum, magnezyum, fosfor ve potasyum bakımından da iyi bir kaynaktır. Keçi sütündeki besin değerleri, keçinin yetişmesi, yaşı, diğer çevresel koşullar ve sütün saklanma koşulları ile tüketim şekline göre değişiklik gösterebilir.

S-Well keçi sütünde kazein ve whey isminde iki tür protein bulunur, bunların her ikisi de saçlar için çok faydalıdır. Sütte bulunan kazein proteininin, glutamin içeriği sayesinde saç foliküllerini uyarıp, saçların uzamasına yardımcı olduğunu biliniyor. S-Well Keçi sütünün saçlar için bir diğer faydası da, doğal saç düzleştirici özellikte olmasıdır. S-Well keçi sütü ile her zaman hayalini kurduğunuz düz saçlara kavuşabilirsiniz.
 

S-Well keçi sütü şampuan blog yazısı

Etiketler: blog yazısı, S-Well keçi sütlü şampuan, Keçi sütlü şampuan nedir?
Eylül 22, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR