Protez Saç Uygulama ve Bakım Ürünlerinin Son Kullanım Sürelerini Nasıl Anlarız?

Protez Saç Uygulama ve Bakım Ürünlerinin Son Kullanım Sürelerini Nasıl Anlarız?

Protez Saç Uygulama ve Bakım Ürünlerinin Son Kullanım Sürelerini Nasıl Anlarız?
 

Web sayfamızın blog kısmında sizler için, Walker Tape ve Beautify ürünleri hakkında işinize yarar birçok konu hakkında bilgiler verdik. Önceki blog yazılarımızda Walker Tape firmasının üretmiş olduğu protez saç bakım ürünlerinin, siz değerli protez saç kullanıcıları için ne kadar güvenli ve önemli olduğundan bahsettik. Bu seferki konumuz ise protez saç bakım ürünlerinin kullanım süreleri olacaktır.

Protez saç kullanıcılarının en çok merak ettikleri iki konu; protez saç bakım ürünlerinin kullanım sürelerini nasıl uzatabilecekleri ve kullandıkları ürünlerin kullanım sürelerinin bittiğinden nasıl haberdar olacaklarıdır.Belirtmek isteriz ki ister sıvı yapıştırıcıların ister protez saç bantlarının yapıştırıcılık özellikleri belirli bir süre sonra sona ermektedir. Protez saç bakım ürününün kullanım süresi bitmişse ve kullanıcı bunu fark etmediyse kullanıcı iyi sonuçlar elde edemeyecektir.
Bu sebeple kullanıcılarımız, satın almış oldukları protez saç bakım ürünlerinin kullanım sürelerini bilmeli ve kullanım süresinin daha uzun olması için ürünlerin nasıl muhafaza edilmesi gerektiğini bilmelidir.Bizler www.protezsacsepeti.com olarak sizleri tüm bu konularda bilgilendirmek istiyoruz.  Blog yazılarımızı takip ederek tüm ürünler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kullandığım bakım ürünlerinin kullanım süresinin bittiğini nasıl öğrenebilirim?
 

Beautify ve Walker Tape markasına ait olan Protez saç bakım ürünlerinin raf ömürleri sınırlıdır. Genel olarak belirtirsek, protez saç bantlarının raf ömrü 1 yıla kadar sıvı ürünlerin raf ömrü ise 6 aya kadardır.Tabii ki de bu rakamlar tahmini rakamlardır. Bakım ürünlerinin raf ömrü, belirtilen süreden daha uzun ya da daha kısa olabilir.Ürünlerinizin kullanım süresinin bitip bitmediğinden emin olmak için en pratik yol, ürünü ilk kullandığınız tarihi not etmenizdir. Böylece yukarıda belirttiğimiz genel kullanım süresine göre hesap yaparak kullanım süresinin dolup dolmadığını anlayabilirsiniz.
Aynı zamanda ürünleri nerede ve nasıl muhafaza etmeniz de onların raf ömrüne direkt etki eden etkenlerden en önemlisidir.  Bu konu hakkında aşağıdaki yazılarımızda bilgi vereceğiz.
 
Kullanmış olduğunuz protez saç bakım ürünlerinin hala kullanıma uygun olduğunu öğrenmek için en iyi yollardan biri onları test etmektir. Eğer cildinizde herhangi bir alerjik reaksiyon yoksa bu testi yapabilirsiniz.Bu testi yapmak için öncelikle bir adet protez saç bandının astarını soyunuz, daha sonra onu cildinize yapıştırarak bastırınız. Bu işlemi yaptıktan sonra yaklaşık birkaç dakika bekleyiniz. Eğer bant cildinize kuvvetli bir şekilde yapışıyorsa demek ki hala kullanım için uygundur.
 

Kullandığım Protez Saç Bakım Ürünlerinin Raf Ömrünü Nasıl Uzatabilirim?
 

Protez saç bakım ürünlerinin kullanım sürelerini artırmak için onları doğru şekilde muhafaza etmeniz çok önemlidir.

Kullandığınız protez saç bakım ürünlerini muhafaza ederken dikkat edilmesi gerekenler:
 
  • Protez saç bakım ürünlerini mümkün olduğu kadar güneş ışığından uzak tutmak.
     
  • Ürünleri serin ve kuru bir alanda muhafaza etmek.
     
  • Ürünleri kullandıktan sonra düzgün bir şekilde paketlemek veya şişenin kapandığından emin olmak.
     
Eğer ürünlerinizi yukarıda bahsettiğimiz şekilde muhafaza ederseniz onların raf ömrünü maksimum derecede uzatmış olursunuz. Aksi taktirde kullandığınız ürünlerden istediğiniz performansı alamayacaksınız.Sıvı ürünlerin yanıcı olduğunu unutmamalısınız. Bu yüzden onları yangın tehlikesi olmayan, serin ve tercihen karanlık bir alanda muhafaza etmelisiniz. Kullandığınız protez saç bakım ürünlerinin raf ömrünü arttırmanın başka bir yolu da eski kullandığınız ürünü tam olarak tüketmeden yenisine geçmemenizdir. Unutmamalısınız ki ürünleri tüketmeye başladığınız an, onlar havaya ve ışığa maruz kalarak etkinliklerini kaybetmeye başlarlar. Bu özellikle sıvı ürünlerde geçerlidir. Kullanmış olduğunuz ürünü tam olarak tüketmeden yeni ürüne geçmenizi tavsiye etmiyoruz.

Her zaman belirttiğimiz üzere, Walker Tape ve Beautify markasına ait olan ürünlerin tümü özenle hazırlanmış kaliteli ve orijinal ürünlerdir. Eğer yeni bir protez saç kullanıcısıysanız ve bu ürünlerin tam olarak ne olduklarını bilmiyorsanız sakın endişelenmeyin. Www.protezsacsepeti.com olarak bizler, her hafta yenilenen BLOG sayfamızda sizler için protez saç sistemleri ve protez saç bakım ürünleri hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri içeren makaleler yazmaktayız. Aynı zamanda +90 530 473 53 35 numarasından, whatsapp üzerinden veya direkt arayarak her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sizlere yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyuyoruz!

Www.protezsacsepeti.com olarak hedefimiz, siz değerli kullanıcılarımıza gerçekten de kaliteli bir hizmet vermektir. Kullanıcılarımızın ciltlerine en uygun olan protez saç bakım ürünlerini bulmak ve sunmakta aynı zamanda bizim görevlerimizden biridir.

Web sayfamızın blog kısmında diğer Walker Tape ve Beautify ürünleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.
 

Protez Saç Uygulama ve Bakım Ürünlerinin Son Kullanım Sürelerini Nasıl Anlarız?

 

Etiketler: Protez Saç Uygulama ve Bakım Ürünlerinin Son Tüketim Tarihleri
Nisan 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR