Walker Tape Max Hold Sport Cilt koruyucu

Walker Tape Max Hold Sport Cilt koruyucu | Sporculara Özel!

Ürün Tanıtımı: Max Hold Sport

Max Hold Sport Walker Tape firmasının cilt bakımı kategorisinde en çok satan ürünüdür, çünkü hızlı etki kabiliyetine sahiptir. Max Hold Sport kullandığınız zaman, Protez Saç uygulamalarından sonra egzersiz yapmak, duş almak veya yüzmek için 24 saat beklemenize gerek yoktur. Kullanıcılarımız Max Hold Sport yardımıyla uygulama sonrası hiç beklemeden aktif yaşamlarına devam edebilirler.

Koruyucu bir bariyer oluşturma

Max Hold Sport, sıvı yapıştırıcı ile cildiniz arasında koruyucu bir bariyer oluşturarak, hem cilt hem de protez saç ünitenizi korur. Bu da kullanıcılarımızın cildini kullanmış oldukları yapıştırıcıların bileşenlerinden korur, daha uzun tutuş süresi sağlar.Ayrıca oluşmuş olan bu bariyer cildinizde oluşabilecek olası tahrişe karşı güvenli bir koruma sağlar.

Protez Saç malzemelerinizin kullanım sürelerini uzatmak mı istiyorsunuz? Çözümü uzaklarda aramayın. Max Hold Sport kullanmış olduğunuzu sıvı yapıştırıcıların tutuş süresini de artırmaktadır. Max Hold Sport nemli ve tropikal ortamlarda kullanıma uygun değildir. Max Hold Sport aynı zamanda sıvı yapıştırıcıların cildinize yapışmasını zorlaştıran cilt yağına ve aynı zamanda kuru veya terli ciltler için harika bir üründür. 

Max Hold Sport Nasıl Kullanılır?

Max Hold Sport'u uygulamanın en iyi yolu, sıvı yapıştırıcı uygulayacağınız alanı %99 Alkol ile temizlemenizdir. Bu işlem cildinizdeki kalıntıları gidererek uygulama işlemnin sorunsuz bir şekilde sonuçlanmasını sağlayacaktır.

Cildinizi temizledikten sonra Max Hold Sport ürününü uygulayınız. max Hold Sport'u uyguladıktan sonra yapışkanlığının tamamen kurumasını bekleyiniz. Ardından seçtiğiniz protez saç bandını ve sıvı yapıştırıcıyı bölgeye uygulayınız ve protez saç ünitenizi yerine sabitleyiniz.

Max Hold Sport ile kullanılacak ürünler

Max Hold Sport'u kullanmayı seviyor musunuz? Uygulama sonra daha iyi sonuçlar elde etmek için Bond Breaker Shampuanı ve Just-Rite Positioning Spreyi ile bakım yapmayı denmelisiniz.

Bond Breaker şampuanı protez saç uygulamalarında her zaman ilk adımdır.Bu güçlü şampuan, cildinizde bulunan kalıntıları tamamen temizler. Protez Saç uygulamalarının ilk aşamasında cildinizin bakımı çok önemlidir, çünkü kullanacağınız protez saç malzemelerinin istediğiniz performansı göstermeleri için cildinizin temiz ve bakımlı olması gerekmektedir.

Acemi bir kullanıcıysanız Just-Rite Positioning ürünü tam size göre bir üründür. Protez saç ünitelrinin doğru şekilde uygulanması için ünite üzerindeki bantların üzerine ince bir katman oluşacak şekilde sıkmalısınız. Daha sonra üniteyi kafanıza yerleştire bilirsiniz.

Max Hold Sportu'u satın almak için web sayfamızın bakım ürünleri kategorisini ziayaret edebilirsiniz. 
Walker Tape Max Hold Sport Cilt koruyucu



 
Etiketler: Walker Tape Max Hold Sport
Kasım 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR