Walker Tape Easy Green Protez Saç Bandı

Walker Tape Easy Green Protez Saç Bandı

Easy Green protez saç bandının esnek olmaması onu diğer bantlardan farklı kılıyor.
 

Diğer opsionları ve seçenekleri göz önünde bulundurarak Easy Green protez saç bandı parmak uçlarınıza veya keserken makasın ucuna yanlışlıkla yapışırsa, diğer bantlar gibi esnemeyecek bunun aksine adeta bir kağıt parçası gibi kopacaktır. Easy Green protez saç bandı hassas ciltler için güvenlidir ve olası tüm şartlara karşı dayanıklıdır. Easy Green tüm saç sistemlerine uyumlu olduğu için, uygulama esnasında hiç zorlanmayacak ve kolay bir şekilde sonuca ulaşacaksınız. 

Easy Green protez saç bandının esnek olmaması, bandın tek parça halinde çıkarılabilmesini sağlıyor. Bir diğer özelliği ise bandı cildinizden çıkarırken kesinlikle cildinize her hangi bir zararı dokunmayacaktır. Cildinize zarar vermediği gibi ünite üzerinde de kolaylıkla temizlenebilmektedir.

Tabii ki Easy Green protez saç bandının kullanıcılar için iyi bir seçim olacağını düşünmelisiniz. Burada sadece bir meseleye dikkat etmek gerekiyor. Eğer kullanıcılar mavi bant olarak bilinen Lace Fornt protez saç bandından tamamen memnunlarsa neden kullnamış oldukları bandı Easy Green bant ile değiştirsinler? Lace Front protez saç bandı tüm tül tabanlı saç sistemleri ile iyi çalışabilir ancak unutmayalım ki Easy Green protez saç bandı tamamen tül sistemleri için üretilmiştir.

Easy Green'i sizin için ve kullanıcılar için bu kadar yeşil yapan nedir?

Teknik olarak bu bandın rengi ancak mecazi olarak...
 

Maliyeti düşünün.
 

Normalde kaliteyi fiyattan daha önce tutmamız gerekiyor. Evet bir şey daha pahalı olabilir ancak daha yüksek bir kaltie uzun vadede daha iyi bir yatırım sağlar.

Ancak Easy Green bu kuralın çok nadir görülen bir istisnasıdır. Lace Front protez saç bandından daha kaliteli bir seçenek ve daha uygun maliyetlidir, bu da Easy Green'i daha bütçe dostu bir çözüm haline getirir.
 

Yeşilin Gücü
 

Easy Green protez saç bandı Lace Front Protez Saç bandının gücü ile eşleştirilerek 2-3 haftaya kadar tutuş gücüne sahiptir.
 

Yenilik Düşün
 

Basitçe söylemek gerekrse, Easy Green bizim en yeni tül dostu olan aylık bant çeşitlerimizden biridir.
 

Doğal Görünümü Düşün
 

Doğal kelimesini de düşünmeden yeşil (Easy Green) kelimesini düşünmek neredeyse imkansız.

Yalnızca Easy Green kelimesini duyduğunuzda doğal görünüm düşünün. Şimdiye kadar bulduğumuz en mat yüzeye sahip olması, Easy Green'i Dantel üniteler için en güvenilir bandımız yapıyor.
 

Maliyeti Ve Çevreyi Düşünün
 

İnce dantel sistemlerini zorlaştıran şey, onların daha ince dantellerden yapılmış olmalarıdır. Bu sistemler, hem biraz daha pahalı hem de hasara daha yatkın olma gibi ilginç bir tasarım sorununa sahiptir. Kırılgan yapıları dantel sistemlere diğer peruk türleri arasında en gerçekçi görünümü verir ancak aynı kırılgan yapı aynı zamanda üniteler için daha kısa kullanım süresi sağlar.

Easy Green ünitenin içine sızmadığı için temizleme esnasında daha az çaba gerektirir ve dantelde daha az aşınmaya sebep olur. Easy Green protez saç bantları kullanmış olacağınız protez saçların kullanım süresini dah da uzatır ve bakım esnasında daha kolay işlem yaptırır.


Siz Easy Green protez ,saç bandını, en çevre dostu, en iyi seçim olarak ve tasarruf ederek kolay bir şekilde web sayfamızdan satın alabilirsiniz. Her halukarda siz kazanacaksınız.
 

Lace Front ve Easy Green Protez Saç Bantlarının Karşılaştırılması
 

Walker Tape Easy Green Protez Saç Bandı

Uygulamaya Hazırlık
 

Bond Breaker: Uygulama öncesinde ve sonrasında kullanılan bir bakım şampuanıdır. Etkileyici bir şekilde etkili olan Bond Breaker ünitedeki tüm kalıntıları ve yağlılığı yok edebilme gücüne sahiptir. Ve Bond Breaker mükemmel bir temizliik sağlar ve protez saçınızı uygulamaya hazır hale getirir.

Bond Breaker ile protez saçınızı yıkadıktan sonra cildinize Max Hold Sport ürününü sürün. Max Hold Sport cildinizi kaşıntıdan, terlemeden, yağlanmadan ve rutubetten korur; kullanıcılar uygulamadan hemen sonra hiç zaman kaybetmeden sosyal hayatlarına; Duş alma, Spor yapma, Havuza Girme gibi aktivitelerini yapmaya devam edebilirler.
 

Temizleme
 

C-22 Solvent, Walker Tape firmasının ürettiği bir numaralı protez saç bant sökücüsüdür. Sadece cilde dostu olmakla kalmaz, aynı zamanda hızlı etki kabiliyetine sahiptir. Tüm kuaförler C-22 Solventin sabun ve su ile ne kadar kolay durulandığından bahsederler. Narenciye yağı içerikli olan C-22 Solvent tüm kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen protez saç bandı sökücüsüdür.

Daha az yağ içerikli bir Protez Saç bandı sökücüsü arıyorsanız Action Solvent harika bir seçim olur. Alkol bazlı olan ve Walker Tape firmasının ürettiği en hızlı etki gücüne sahip olan Action Solvent, uygulama esnasında bandın yapıştırıcı kısmına hızlı bir şekilde etki eder ve az kalıntı bırakarak uygulamayı tamamlamanızı sağlar.

Ve son olarak No-Trace Mikro Bant Kaynak Tamir bantları için harika bir yağ içermeyen temizleyicidir. 4 FL OZ Sprey olarak mevcuttur. No-Trace hızlı etki eder ve kaynak işlemlerinde çok kullanılır.
 

Aylık Bant Sınıfına Dahil Olan Protez Saç Bantlarını İncelerken
 

Walker Signature protez saç bandını da gözden geçirin: Şimdiye kadar görülen en ince ve 4+ haftaya kadar tutuş gücüne sahip olan bantdır.


 
Etiketler: Walker Tape Easy Green, Easy Green Tape, Protez Saç Bandı, Protez Saç Bakımı,
Kasım 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR