Walker Signature Ailesi - Protez Saç Bakım & Uygulama Ürünleri

Walker Signature Ailesi - Signature Protez Saç Uygulama & Bakım Ürünleri

Walker Signature Ailesi: En Son Üretilen Protez Saç Sistemlerine En Uyumlu Olan Bant Serisi
 

Günümüzde küçük bir söz bile kendinde derin bir mana barındırmaktadır. Hepimizin bildiği Apple markası şimdiye kadar yapmış oldukları en ince telefon modelini üretebilmek için tam 10 yılını sarf etti. Walker Tape firması da en ince ve en doğal görünümü elde etmek için yıllarını sarf etti ve en sonunda bunu başardı.

Kuaförlerin şimdiye kadar sormuş oldukları en başlıca soru protez saç bantlarının uygulandıktan sonra insan cildine birebir uyumlu olması ve neredeyse görünmeyecek kadar ince bir yapıya sahip olup olamayacağıydı. Çok geçmeden Walker Tape tüm saç sistemleri ile uyumlu olan görünüm olarak orijinalliği andıran bir bant serisi üretti. Her geçen gün üretilen protez saç modellerinde bulunan tül ve poly kısımlar gün geçtikçe daha da inceltiliyor. Tüm bunları göz ardı etmeyen Walker Tape protez saç alanında günümüzde talep edilen tüm gereksinimleri karşılayan Walker Signature Tape serisini üretti.

Hem poly hem de tül tabanlı protez saç sistemlerinde olan ilerleyişler inanılmaz derecede iyi geri dönüşlere sebep oldu. Lakin bu ilerleyişler onların uygulanmasını sağlayan ürünler olmadığında hiç bir etki gösteremezler.

Tüm protez saç uygulaması yapan şirketler günümüzün en son taleplerini karşılayacak şekilde hizmet vermek istiyorlar, lakin Walker Tape daha da ileriye gitmekte ısrarlı.

Walker Signature Tape (Walker İmzalı Protez Saç Bandı) : Bu pazarda 4+ haftaya kadar tutuş gücüne sahip olan en ince bant serisi
 

Aylık bantlar sınıfına dahil olan bantların kalınlığı genel olarak 11 mil (0,2794 cm'dir). Walker Signature bandının kalınlığı ise 6,5 mil (0,1651 cm'dir). Bu bantlar diğer 4+ hafta tutuş gücüne sahip olan bantların %40'dan daha incedir yani Signature protez saç bantları müşterilerimizin kullandıkları protez saç ünitelerinde diğer bantlara nazaran %40 daha doğal görünüme sahip olacaktır.

Doğal görünümden bahsettiğimiz zaman, Signature Tape genel olarak daha gerçekçi bi görünüm sağlar. Walker Tape Ultra Hold protez saç bantlarının tutuş gücünü Signature protez saç bantlarının daha ince olmasıyla birleştirerek bu mükemmel seriyi oluşturdu.

Aynı zaman da Signature Tape daha konforlu bir tutuş sağlamaktadır. Kullanıcılar Signature bantları kullanmaya başladıklarında diğer bantlara nazaran %40 daha az rahatsızlık hissedecekler.

Bakım zamanı geldiğinde siz bir şeyi daha farkedeceksiniz. Kendi alanında 4+ haftaya kadar tutuş gücüne sahip olan ve en ince bant olarak bilinen Signature protez saç bantları aynı zamanda çok daha kolay temizlenir. Çünkü daha az yapışkan daha az kalıntı demektir.
 

Walker Signature Tape (Walker İmzalı Protez Saç Bandı) : Bu pazarda 4+ haftaya kadar tutuş gücüne sahip olan en güçlü bant serisi
 

Walker Signature protez saç alanına yeni bir standart getirmiştir. Çok ince olması ve tutuş gücünün yüksek olması protez saçların bu bantlara tam olarak uyum sağlamasına olanak tanır. Tüm zorlu koşullara rağmen Walker Signature protez saç bantları bakımı zamanında yapıldığı sürece 4+ haftaya kadar tutuş gücü sağlamaktadır.

Aynı zamanda
Max Hold Sport isimli ürünü kullandıktan sonra, Walker Signature protez saç bandınının tutuş gücü çok daha sağlıklı olacaktır. Max Hold Sport isminden de belli olduğu üzere, Walker Signature bandının uygulamasında bandın daha kısa bir sürede daha hızlı bir tutuş gücü elde etmesine garanti verir.

Signature Protez Saç Bantları: Walker Adını Taşıyan En Güçlü Tutuş Gücüne Sahip Olan Bantlardır.
 

Walker Tape her zaman kendini bir soruya odaklamıştır: müşterilerimize daha iyi bir şekilde nasıl hizmet edebiliriz?
Signature protez saç bantları ile Walker Tape sunabileceği en iyi teklifi sunuyor.Walker Signature protez saç bantları bulabileceğiniz en ince, en güçlü, en doğal görünümlü, en rahat ve kolay temizlenen 4+ hafaya kadar tutuş gücüne sahip olna tek protez saç bantlarıdır.

Yıllar geçtikçe Walker Tape kendini bu alanda geliştrimeye devam ediyor. Ve her zaman en iyisi olmak için durmadan çalışıyor.Ama günümüzde Walker Tape firmasının sunabileceği en mükemmel bant serisi Signature Tape'dir.

Walker Signature Protez Saç Bantlarına En iyi Eş Olan Ürünler Aşağıda Belirtilmiştir.
 

Uygulamaya Hazırlık

Bond Breaker: Uygulama öncesinde ve sonrasında kullanılan bir bakım şampuanıdır. Etkileyici bir şekilde etkili olan Bond Breaker ünitedeki tüm kalıntıları ve yağlılığı yok edebilme gücüne sahiptir. Bond Breaker mükemmel bir temizliik sağlar ve protez saçınızı uygulamaya hazır hale getirir.

Bond Breaker ile protez saçınızı yıkadıktan sonra cildinize Max Hold Sport ürününü sürün. Max Hold Sport cildinizi kaşıntıdan, terlemeden, yağlanmadan ve rutubetten korur; kullanıcılar uygulamadan hemen sonra hiç zaman kaybetmeden sosyal hayatlarına; duş alma, spor yapma, havuza girme gibi aktivitelerini yapmaya devam edebilirler.
 

Temizleme
 

Walker Signature Remover ( Sökücü )  Signature Tape dahil tüm tutuş gücü yüksek olan protez saç bantlarının temizlenmesinde en iyi seçenekdir. Hoş narenciye kokusuna sahip olan bu ürün sabun ve su ile yıkanabilir ve uygulama esnasında çok verimli sonuçlar elde etmenize olanak tanır. Bu ürün özel olarak Signature serisi için üretilmiştir.
 

Aylık bant sınıfına dahil olan bantlarımızı incelerken:
 

Blog sayfamızda en çok izlenen Easy Green ve Lace Front hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
 
 
 
Walker Tape | Walker Signature Ailesi
Etiketler: Walker Signature, Walker Signature Remover, Walker Signature Adhesive, Walker Signature Tape, Walker Signature Roll Tape, Protez Saç, Protez Saç Bakım Ürünleri, Protez Saç Yapıştırıcıları, Protez Saç Sökücüler
Kasım 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR