Walker Signature Sensi-Tak Select

Walker Signature Sensi-Tak Select
Bu yazımızda Walker Tape en yeni hipoalerjenik bant serisi olan Walker Signature Sensi-Tak Select'i ve bu ürünle uyumlu olan diğer protez saç bakım ürünlerini inceleyeceğiz. Şimdiyse sizlere uygulama ve temizleme prosedürünü detaylı bir şekilde açıklayacağız.

Hazırlık Ürünleri

Uygulamaya başlamadan önce saçlarınızı yıkamanız gerekmektedir. Daha önceki uygulamadan sonra kullanmış olduğunuz yapıştırıcıların kalıntılarını Walker Tape Bond Breaker şampuanı ile temizlemeniz gerekmektedir. Ayrıca cildinizi nazikçe sünger yardımıyla çetelemeniz gerekmektedir. Bu şampuanın günlük kullanım için olmadığını unutmayınız. Bond Breaker şampuanını protez saç uygulamarının öncesinde ve sonrasında kullanmanızı tavisye ediyoruz.

Ardından, cildinizdeki kalan yağı tamamen temizlemek için ve cildinizi uygulamaya hazır hale getirmek için kafa derinizi %99 Alkol ile hızlı bir şekilde silmelisiniz.

Bandı uygulamadan önce kafa derinize bir ila iki kat Max Hold Sport uygulayınız. Tamamen kurumasını bekleyin, ardından Sensi-Tak Select Protez Saç bandı ile hazırlamış olduğunuz üniteyi uygulayabilirsiniz. Max Hold Sport kullanıcılarımıza en uzun tutuş sürelerini sağlamaya yardımcı olurken aynı zamanda tahrişe karşı cildinizde koruyucu bir bariyer oluşturur. Max Hold Sport ürününün en büyük avantajı, kullanacağınız protez saç bandına anında etki etmesidir.


 

Uygulama

Şimdi en heyacan verici bölümün zamanı geldi: Walker Signature Sensi-Tak Select bandının uygulanması! Rulo bant kullanıyorsanız eğer bandı rulodan soymanız ve uygun ölçümde kesmeniz gerekiyor. Şerit bant kullanıyorsanız eğer bandın ortana kısmını ikiye katladıktan sonra orta kısmından bandın kabuğunu soymanız gerekmektedir. Bandın yapışkan yüzeyini üniteye gelecek şekilde yapıştırın ve bandın yapışkan kısmına dokunmamaya özen gösterin. Ünitenin tüm çevresini kaplayacak şekilde bantladıktan sonra, bandın yazılı olan kabuklarını soyun ve ardından uygulamaya geçin.

Üniteyi uygulamadan önce son bir adım kalıyor. Bant üzerindeki yapıştırıcı ile protez saç ünitesi arasındaki bağı daha da güçlendirmek için bandın üzerine Just-Rite konumlandırma spreyi püskürtün. Just-Rite ile uygulanmış üniteyi rahatlıkla konumlandırabilirsiniz. Just-Rite konumlandıma spreyinin özelliği protez saç bantlarının yapışmasını bir kaç saniye kadar geciktirmesidir.

Kullanıcıların saç yapısı kuruysa ve daha fazla neme ihtiyaç duyuyorlarsa Leavin-İn Conditioner saç bakım spreyini kullanmaları gerekmektedir. Bu bakım ürünü, hem kendi saçınızı hem de kullanmış olduğunuz ünitelerdeki saçlarınızı nemlendirir, canladırır ve karışmalarını önler.

Temizleme
 

Temizleme işlemi de uygulama kadar kolaydır. Walker Signature Sensi-Tak Select temizleme ve bakım esnasında diğer bantlara nazaran çok düşük kalıntı bırakır. Bu nedenle protez saçınızın bakım zamanı geldiğinde daha kolay temizleme için yağ bazlı sökücüler kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Narenciye yağı içeren tüm sökücüler hassas ciltler için tasarlamıştır.

Narenciye yağı içeren sökücülerden biri olan C-22 Solvent uygulamayı hızlı bir şekilde tamamlamanıza ve bir sonra ki aşamaya hızlı geçiş sağlamanıza olanak tanıyor.

Walker Signature Remover (Sökücü), Walker Tape firmasının en hızlı etki gösteren ve hassas ciltlere uyumlu olan sökücüsüdür. Temizlenme esnasında diğer sökücülere nazaran daha fazla kalıtı bırakır ancak hızlı etki özelliğine sahiptir. Aynı zamanda medikal seviyede olan S3 Solvent hassas ciltler için özenle tasarlanmış olup temizlenme esnasında yüksek kalıntı bırakmaktadır. Son olarak Action Solvent Walker Tape firmasının üretmiş olduğu en hızlı temizleme özelliğine sahip olan daha az yağ bazlı sökücülerimizden biridir. Action Solvent hızlı etki özelliğine sahiptir ve temizlenme esnasında hiç bir kalıntı bırakmaz.
 
Walker Signature Sensi-Tak Select ile alakalı olan makalemizi okuyup bitirdiniz mi? ürünü sipariş etmek için web adresimiz olan www.protezsacsepeti.com'u ziyaret edebilirsiniz.
Ürün hakkındaki fikirlerinizi merak ediyoruz. 
 



 
Etiketler: Walker Signature Sensi-Tak Select, Protez Saç Bandı
Kasım 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR