Protez Saç Sistemlerinin Bakım Ürünlerine Genel Bakış

Protez Saç Sistemlerinin Bakım Ürünlerine Genel Bakış

Protez Saç Sistemlerinin Bakım Ürünlerine Genel Bakış

Protez Saç Sistemlerinin Bakım Ürünleri
 

Walker Tape firması kullanıcıların protez saç sistemlerinin kullanım süresini artırmak için 3 harika bakım ürünü üretmiştir. Bu bakım ürünleri protez saç sistemlerini onarır, saçdaki saçtaki karışmayı önler ve diğer tüm sorunları giderir. Leave-In Conditioner saç bakım ürünü kullanıcılarımızın protez saçlarını uzun bir süre sorunsuz bir şekilde kullanmasına olanak tanır.
 
Protezsacsepeti.com olarak bizler her zaman müşterilerimiz için en iyi ürünlerin araştırmasını yapmaktayız. Bizler çok iyi biliyoruz ki müşterilerimize her zaman en kaliteli ürünleri sunarak onlarla aramızda olan bağı daha da kuvvetlendiriyoruz. Bu bizi daha çok mutlu ediyor.
 

Aşağıda Bahsi geçen bakım ürünleri sıralanmıştır:
 

BASE TAPE protez saç tamir bandı kullanıcılarımızın protez saç sistemlerinin raf ömrünü nasıl uzatır?
 

  • Protez saç sisteminin tabanını güçlendirir
     
  • Aşınma ve yıpranmayı önler
     
  • Deformasyona uğramış protez saç ünitesini onarır
     
Base Tape, Protez saç sisteminin temelini güçlendirir ve müşterilerimizin kullanmış olduğu protez saç sisteminin ünitesini olası herhangi bir hasardan korur. Base Tape protez saç sisteminizi güçlendirmeye yardımcı olur. Günlük protez saç kullanan müşterilerimiz, çift taraflı protez saç bantlarının üniteye yapışacağı yere Base Tape uygulayabilirler. Bu sayede orijinal alt yapıyı korumuş olursunuz.
 
Base Tape tamir bandı tek taraflı banttır. Bandın yapışkan olmayan kısmı çift taraflı bantlarınızı yapıştırmak için sizlere harika bir yüzey sunar.  Peki Base Tape tamir bandının sizlere sunduğu bu yüzey sizlere nasıl avantajlar sağlar?
 
Base Tape tamir bandı protez saç sistemlerindeki aşınma ve yıpranmayı önler. Base Tape kullanarak müşterimiz, hassas altyapılı saç sistemlerinin kullanım süresini uzatabilirler. Base Tape tamir bandı poly ve tül tabanlı protez saç sistemlerine özel olarak üretilmiştir. Base Tape tamir bandı, mat görünümü ile bahsi geçen saç sistemi tiplerine görünmez bir şekilde yapışır.
 
Base Tape tamir bandını kullandığınız zaman, seçmiş olduğunuz protez saç bantları direkt protez saç ünitesine değil de Base Tape tamir bandının yüzeyine yapışır. Tamir bandının bu yüzeyi protez saç sisteminizin aşınmasını ve yıpranmasını önler.  Ayrıca Base Tape tamir bandının yüzeyindeki çift taraflı bantları temizlemek daha kolaydır. Kolay temizlenme özelliğine sahip olan ve temizlenme esnasında fazla kalıntı bırakmayan Base Tape tamir bandı kullanıcılarına 1-7 güne kadar bir tutuş süresi sunmaktadır.
 
Base Tape tamir bandı küçük sorunları onarmada bir numaradır: Kullanıcılarımızın protez saç sistemlerinde küçük bir yırtık varsa eğer onu hemen Base Tape yardımı ile onara bilirler. Poly ve Tül tabanlı protez saç sistemleri yırtılmaya ve hasar görmeye daha çok meyilli olduklarından dolayı Base Tape onlar için harika bir çözümdür.Eğer Base Tape tamir bandının gerçekten ne kadar kullanışlı ve faydalı olduğunu görmek istiyorsanız onu protez saç sisteminizde birkaç gün bekletmeniz gerekecektir.
 

TALİMATLAR:
 

  • Protez saç sistemine uygulayın (sıvı yapıştırıcıya dokundurmamaya dikkat edin).
     
  • Base Tape tamir bandını, çift taraflı protez saç bandını uygulayacağınız alanda kullanın.
     
  • Base tape tamir bandını Protez saç üntesindeki yırtık veya hasarları onarmak için kullanabilirsiniz.
     

BASE TAPE tamir bandını www.protezsacsepeti.com web adresimizden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz!

Top-Loc Knot Sealer düğüm tutucu sprey kullanıcılarımızın protez saç sistemlerinin kullanım süresini nasıl uzatır?
 

  • Saç düğümlerinin gevşemesini engeller ve korur
     
  • Saç dökülmesini azaltır
     
  • Saçın düzleşmesini önler
     
Saç düğümlerini sıkılaştırır ve korur: Top-Loc Knot Sealer, Walker Tape firmasının bakım ürünleri arasında en çok satan ürünlerinden biridir. Tüm tül tabanlı protez saç sistemleriyle uyumludur ve cilde zarar vermez. Hafif bir kokuya sahiptir. Top-Loc Knot Sealer , Adından da anlaşılacağı üzere, protez saçın tüle bağlandığı hassas düğümleri sabitler ve korur. Bu ürün saç düğümlerini olası herhangi bir hasardan korur.
 
Dökülmeyi azaltır: Protez saç sistemlerindeki düğümler gevşediğinde, saçın sistemden dökülmesi olası bir durumdur. Protez saç sisteminizdeki saçlar seyrekleştiğinde protez saç sisteminizi değiştirmeniz gerekir. Böylece, Top-Loc Knot Sealer protez saç sistemindeki saç dökülmelerini önler ve yeni bir protez saç sistemi almaktan sizi kurtarır.
 
Saçın düzleşmesini engeller: Protez saç sisteminizdeki saç düğümlerinin gevşemesinin sebebi saç sistemin görünümüyle ilgilidir. Gevşek düğümlü saç sistemleri saçın daha düz görünmesini sağlar. Bu durum müşterilerinizin umduğu saç görünümünü elde edememelerine sebep olur. Top-Loc Knot Sealer kullanarak, Protez saç kullanıcıları her zaman istedikleri görünümü elde edebilecekler.
 
Tüm bu avantajlar Top-Loc Knot Sealer’in protez saç kullanıcıları için ne kadar önemli olduğunu gösterir. Tül tabanlı protez saç sistemlerinin kullanım süresini uzatmak için bu ürün harika bir seçimdir. 
 

TALİMATLAR:
 

  • Top-Loc Knot Sealer’i tül tabanlı protez saç sisteminin iç kısmına püskürtün
     
  • Başarılı bir uygulama elde etmek için sistemin kurumasını bekleyin
     
  • Son olarak Protez saçınızı başınıza her zamanki gibi uygulayın.
     

Top-Loc Knot Sealer’i sipariş etmek için hemen www.protezsacsepeti.com web adresimize tıkla!
 

Leave-In Conditioner saç bakım kremi kullanıcılarımızın protez saç sistemlerinin kullanım süresini nasıl uzatır?
 

  • Protez saç sistemleri ve kendi saçınız için güvenlidir.
     
  • Saçı besler, yumuşatır, nemlendirir ve gençleştirir.
     
Güvenlidir: Leave-In Conditioner renk açısından güvenlidir saçların renklerinin değişmesini engeller ve herhangi bir saç sisteminde ve kendi saçınızda kullanmak için önerilir.
 
Yüksek kaliteli bakım sağlar: Leave-In Conditioner yüksek kaliteye sahiptir. Leave-In Conditioner protez saç sistemlerinin daha doğal görünmesini sağlar. Protez saç sisteminizi ve müşterinizin kendi saçını açmak, yumuşatmak, nemlendirmek ve canlandırmak için Leave-In Conditioner saç bakım kremini kullanabilirsiniz.
 

TALİMATLAR:

  • Saçın orta ve uç kısımlarına püskürtün (düğümlerin olduğu diplere çok yaklaşmaktan kaçının)
     
Leave-In Conditioner’i sipariş etmek için hemen www.protezsacsepeti.com web adresimize tıkla!
 

Protez Saç Sistemlerinin Bakım Ürünlerine Genel Bakış


 

 

 

Etiketler: Walker Tape Protez Saç Bakım Ürünleri. C-22 Solvent, Ultra Hold Adhesive
Ocak 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR