Protez Saç Alt Yapıları Neden Farklı?

Protez Saç Alt Yapıları Neden Farklı?

 Özel Protez Saç Modelleri | Standart Protez Saç Modelleri
 

Özel protez saç sistemi, en iyi özelliklerden yararlanmanıza ve bunları kendi özel ihtiyaçlarınızı karşılamak için birleştirmenize olanak tanır. En önemlisi, özel protez saç sistemi, saçınızın mükemmel görünmesini sağlamak için saç renginize, yoğunluğuna, boyutuna ve stiline uymasına olanak tanır.

En popüler kombinasyonlarımızı incelemek için TIKLAYIN. Bazen sizin için en iyi olanı görmek için birkaç seçeneği denememiz gerekir. Bu konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. 

Lütfen +90 530 473 53 35 numaralı telefondan veya E-Mail adresimiz olan [email protected] e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
 

Protez Saç | Super Skin | Ultra ince Altyapı

Görünmez En İnce Full Cilt Protez Saç Model: Super-Skin

Ultra ince bir protez saç sistemi için şimdiye kadar yapılmış en hafif, en ince poliden yapılmıştır. Her saç, açılı V-halkası aracılığıyla şeffaf .028 mm ultra ince poli deriye yerleştirilir. Düğüm görünümü yok.

Ultra ince cilt üzerine tek tek enjekte edilen protez saç sistemi olabildiğince gerçek görünüme sahiptir. Super Skin isimli protez saç sistemi kafanızın şeklini alır ve neredeyse görünmeyecek şekilde sıvı yapıştırıcılar ile yapıştırılır.

Diğer protez saç modellerine göre dayanıklı bir saç sistemi değildir fakat diğer protez saç modelleriyle kıyaslandığında hiç olmadığı kadar doğal görünüm sunmaktadır. Kullanımınıza bağlı olarak 2-3 ay kadar kullanım süresi vardır. 







 

Erkek Protez Saç | Full Tül | FalugnaftGörünmez En İnce Full Tül Protez Saç Model: Falugnaft
 

Dipleri ağartılmış düğümlü Falugnaft tam dantel protez saç modelimizdir. Günümüzde mevcut olan en hafif, en görünmez tam dantel Saç Sistemlerinden biridir. 

Falugnaft protez saç sistemi, gerçekten en iyisini isteyenler için tasarlanmıştır. %100 doğal görünüme sahip olup, oldukça hassas bir altyapıya sahiptir. Uygulama tamamlandıktan sonra kendi saçınızmış gibi davranabilirsiniz.

Konforlu alt yapısı ile size özgüven vereceğini garanti ediyoruz. Diğer protez saçlara nazaran kullanım süresi az olsa da buna değecek kadar doğaldır.












 

Erkek Protez Saç | Anchora Model | Ankara Protez SaçFransız Tül Altyapılı Protez Saç Model: Ankara
 

%100 gerçek insan saçından üretilmiştir. Ankara modeli protez saçın tül bölümü fine mono olup dayanıklı Fransız tülünden üretilmiştir. Ön kısımlarda 4 cm kadar kesilebilir tül bölümü bulunmaktadır. Ön kısımdaki saç dipleri sarartılmış olup %100 doğal görünümlüdür. Bu sayede saç dipleri ve düğüm yerleri, derinizin rengi ile aynı renkte görünür. Ön bölümdeki nanofilament tül, kullanıcının alın ölçülerine göre kesilebilmektedir.

Ön tül bölümde saçlar tek düğüm olarak işlenmiştir.Yan kısımları poly olduğundan saçlar enjekte sistemi ile işlenirken ünitenin orta kısımları çift düğüm ile tül üzerine tek tek düğümleme sistemi ile işlenmiştir. Ünitenin Tüm çevresini kayplayan poly kısımlar protez saç bantlarının çok daha sağlam yapışmasına olanak sağlıyor. Kullanıcılar genellikle ön tül bölümü için Walker Tape firmasının Lace Front isimli bandını kullanmayı tercih ediyor.









 

Erkek Protez Saç | İpek Altyapılı | Silk Top BaseSuper İpek Altyapılı Protez Saç Model: Retouch

Süper İpek protez saç sistemi, günümüzde mevcut olan en doğal görünümlü protez saç modelimizdir. Saçın kendi saç derinizden çıktığı gibi görünüm verir. Protez Saç geliştirme ekibimiz, erkek protez saç sistemlerindeki bu gelişmeyi elde etmek için yaklaşık üç yılı aşkın bir süredir çalışıyordu. Amacımız şimdiye kadar yapılmış en yenilikçi erkek protez saç modelini yapmaktı.

Her saç teli, ünitenin üst tarafından geçirilerek alt tabakaya yerleştirilir ve ardından ikinci tabakadan birer birer saçlar alt tabakadaki tüle tek tek düğümlenir. Sonuç inanılmaz. Diğer protez saç modellerinde olduğu gibi tepeden bakıldığında düğümler yok, karışıklık yok, saç keçesi yok ve saçlar kendi kafanızdan büyüyormuş gibi görünüyor.

%100 Doğal ve fark edilmeyen saç sistemi. Retauch modelimiz diğer modellerimize nazaran daha pahalıdır. Bunun sebebi ise işçiliğinin çok daha farklı ve bir okadarda zahmetli olmasıdır. 







 

Enjekte Sistemi Altyapılı Protez Saç Model: Erkek Protez Saç | Bio Modeli | Poly & Full LaceO

%100 Gerçek insan saçlarından üretilmiş Bio modeli protez saçın altyapısı, dayanıklı enjekte sistem ve inceltilmiş tül tabandan üretilmiştir.  Enjekte tabandaki hava kanalları sayesinde, %20 oranında hava ve su geçirgenliğine sahiptir. Bu sayede kafa derisi oksijen alır ve su ile teması sağlanır.

Doğal göünüm elde edebilmek için ön kısımda 1 cm kadar ağartılma işlemi yapılmıştır. Bu sayede saç dipleri ve düğüm yerleri, cildinizin rengini alır ve %100 doğal bir görünüm kazandırır. Ön bölümdeki French Lace tül, kullanıcının ölçülerine göre kesilebilir. French Lace tül bölüm doğallığın arttırılması için tek ve çift düğüm ile işlenmiştir. Geri kalan bölümde DRSK çift düğüm kullanılmıştır.

360 derece pu. bantlama bölümü sayesinde her açıdan mükemmel tutuş gücü sağlar. 19 cm saç uzunluğuna sahip Bio modeli 5 cm uzunluğa kadar kısaltılabilir. Free Style Bio protez saç modeli ipeksi yapısı ve yönsüz oluşu sayesinde dilediğiniz saç modeline göre kesim yapılabilir ve şekillendirilebilir.







 
Etiketler: Protez Saç Alt Yapıları Neden Farklı?
Ekim 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR