2021 Yılında Müşterilerimizden Gelen Popüler Sorular

Protez Saç | Kullanıcı Soruları

2021 Yılında Müşterilerimizden Gelen Popüler Sorular
 

Geride bırakmış olduğumuz bir yıl boyunca, protez saç bakım ürünleri ve protez saç bantları hakkında müşterilerimizden birçok sorular ve geri dönüşler aldık. Sizlerden gelen geri dönüşler, yorumlar ve sorular bir protez saç sistemi satın almak isteyen ve aynı zamanda saç bakım ürünlerini daha önce hiç kullanmayan müşterilerimiz için çok faydalı olacaktır.
 
Kullanıcılarımızın bizlere sordukları her soruyu özenle ve ivedilikle cevaplamaya çalıştık. Bu bloğumuzun hem yeni kullanıcılar hem de devamlı kullanıcılarımız için çok faydalı olacağını düşünüyoruz.
 

Haydi başlayalım!
 

Kullanmış olduğum sıvı yapıştırıcı şişesinde katılaşmış ise onu yeniden sıvı haline getirmem mümkün müdür?
 

Ne yazık ki, yapamayacaksınız.
 

Sıvı yapıştırıcınız şişede katılaşmış ise kullanım süresi dolmuştur.
 
Bu durumda yeni bir sıvı yapıştırıcı satın almanızın zamanı gelmiştir!
Bir daha aynı durumu yaşamamak için sıvı yapıştırıcınızı doğru bir şekilde muhafaza etmeniz gerekmektedir. Sıvı yapıştırıcınızı serin, ışıktan uzakta ve kuru bir yerde, kapağı sıkıca kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz. Bu aynı zamanda ürününüzün özelliğini korumasına yardımcı olacaktır.
 

Sert yapıştırıcıları dondurucuda muhafaza etmem gerekiyor mu?
 

Bu soru kullanıcılarımızın yaygın bir şekilde sordukları sorulardan biridir.
 
Genel olarak ürünü dondurucuda muhafaza etmenize gerek yok. Ancak bu yöntem sert yapıştırıcının raf ömrünü uzatmaya gerçekten yardımcı olabilir.
 

Sıcak iklimlerde yaşayan kullanıcılarımız için kullanmış oldukları protez saç ürünlerinin tutuş süresini nasıl uzatabiliriz?
 

Kullanıcılarımızın bizlere ünvanladıkları en popüler sorulardan biri bu sorudur.
Çok terleyen ve cildi fazla yağlı olan müşterilerimiz maalesef ki protez saç ürünlerinden istedikleri performansı alamıyorlar.Yüksek ısı ve nemin olduğu bölgelerde yaşayan kullanıcılarımız için bu durum daha da zor olabilir.


İşte cilt koruyucularından olan (SCALP PROTECTOR) ürününün devreye girdiği kısım tam burasıdır.

Walker Tape firmasının üretmiş olduğu cilt koruyucu ürünlere aşina değilseniz, şimdi daha iyi tanımanın zamanı geldi.
Amerika’dan ithal ettiğimiz en kullanışlı ve güçlü cilt koruyucularını sizlere taktim ediyoruz:
 
Bu ürünler, Protez saç uygulamalarından önce kafa derisine uygulanmak üzere tasarlanmıştır. Bu ürünlerin ana vazifesi, sıvı yapıştırıcılar ile cildiniz arasında koruyucu bir bariyer tabaka oluşturarak cildinizi olası herhangi bir tahrişten ve yan etkiden korumaktır. Cilt koruyucular, kullandığınız sıvı yapıştırıcıyı ter, yağ ve sudan koruyarak tutuş gücünü ve süresini artırır. Ek olarak, kullanıcının cildini yapıştırıcının neden olabileceği reaksiyonlardan korumaya da yardımcı olurlar.

Cilt koruyucular hakkında Sitemizin BLOG kısmında detaylı bir yazımız mevcuttur. Okumanızı tavsiye ediyoruz.
 
Sonuç olarak, eğer protez saç bantlarından istediğiniz performansı alamıyorsanız veya cildiniz hassas ise o zaman cilt koruyucuları kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer cildiniz hassas değilse, farklı bir bant veya yapıştırıcı denemenin zamanı gelmiş olabilir (aralarından seçim yapabileceğiniz bir çok bant seçeneğimiz bulunmaktadır!).
 

Bantların Erimesini Nasıl Durdurabilirim?
 

Bu soru genellikle Mikro bant kaynak saç alanına yöneliktir. Kaynak saçları takarken, mikro bant kaynak bantlarını sertleştirmeye yardımcı olmak için kuaförler saç düzleştirici makineler ile bantlara ısı uygulamaktadırlar. Bu biraz zor bir uygulama olabilir. Çok uzun süre çok fazla ısı kullanırsanız, bandı eritirsiniz ve bu da soruna neden olabilir.
 
Bundan kaçınmanın en iyi yolu çok hızlı ve çok dikkatli olmaktır. Ayrıca, saç düzleştirici makinenin ısısını çok fazla yükseltmeyin. Bantlara ısı uygularken hızlı olun. Sadece bir veya iki saniye orada tutun, sonra soğuması için bırakın.
 

Bakım şampuanlarımızı ve saç kremlerimizi günlük kullanım için kullanabilir misiniz?
 

Hızlı Cevap:
 

  • Saç kremlerini EVET
  • Bakım şampuanlarını HAYIR
     
Bond Breaker, Extension Prep bakım şampuanları, Leave-In Conditioner saç kremi protez saç sistemlerinin ve protez saç bantlarının daha uzun süre dayanmasını ve daha iyi tutmasını sağlamak için kullanılabilir. Onları nasıl kullanmanız gerektiğine dair BLOG sayfamızda detaylı bir yazılar yazdık.
 
Walker Tape firmasının üretmiş olduğu Bond Breaker bakım şampuanı ve Extension Prep şampuanı güçlü ve kullanışlı şampuanlardır. Bu şampuanlar uygulama öncesinde cildinizde kalmış olabilecek kalıntıları, tozu tamamen temizler ve cildinizi uygulamaya hazır hale getirir. Unutmamanız gereken tek şeyse bu şampuanların günlük bakım şampuanları olmamalarıdır.

Leave-in Conditioner saç bakım kremi kullanıcılarımızın protez saç sitemlerinin nemli ve harika görünümünü sağlayan bakım kremidir.

Ayrıca, belirtmek isteriz ki başınızı protez saç sistemleri ile birlikte yıkamamanızı tavsiye ediyoruz.

Sıvı yapıştırıcı kullanmadan önce Max Hold Sport veya Scalp Protector kullanabilir miyim?

Evet! Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Bu ürünleri sıvı yapıştırıcıdan önce kullanmak, onların daha hızlı şekilde koruyucu bariyer yaratmalarına olanak tanır.

Burada bir konuya değinmek istiyoruz. Her iki cilt koruyucusunu aynı anda kullanmaktan bahsediyorsanız dikkat etmeniz gereken nüanslar var. Aynı anda iki cilt koruyucu kullanmanın sıvı yapıştırıcının yapışmasını zorlaştırma ihtimali vardır. Bu nedenle, genel olarak kullanıcılarımıza bu iki seçenekten birini seçmelerini tavsiye ediyoruz.
 

Ürünleriniz Glutensiz mi?
 

Bazı maddelere alerjisi olan müşterilerle çalışmak zor olabilir. Gluten maddesine karşı her hangi bir alerjisi olmayan müşterilerinize Walker Tape veya Beautify ürünlerini gönül rahatlığı ile suna bilirsiniz. Walker Tape, ürünlerini herhangi bir gluten bazlı içerik olmadan üretmektedir.
 
Sizlere her zaman yardımcı olmak için hazır olan ekibimiz vardır.

Bizimle +90 530 473 53 35 WhatsAPP hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.
 

Protez Saç | Kullanıcı Soruları

 

 

 

Etiketler: 2021 Müşteri Soruları, Protez Saç Hakkında Bilinmeyenler, Protez Saç Hakkında Merak Edilenler, Protez Saç, Walker Tape
Aralık 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR