Hangi Protez Saç Bantları Tüm Protez Saç Altyapıları İle Uyumludur?

Hangi Protez Saç Bantları Tüm Protez Saç Altyapıları İle Uyumludur?

 Hangi Protez Saç Bantları Tüm Protez Saç Altyapıları İle Uyumludur?
 

Bir kullanıcı olarak protez saç sistemleri ve bakım ürünleri hakkında bilmeniz gereken çok şey var! Özellikle kendiniz için en uygun protez saç sistemini seçmek gibi.  Kendiniz için en uygun protez saç sistemini bulduğunuz zaman, hangi protez saç bandını kullanmanız gerektiğini bilmeniz gerekir.

Hem cildiniz için hem de protez saç sisteminiz için en uygun bandı kullanmazsanız bir sıra sorunlar yaşayacaksınız. Örnek olarak kullanmış olduğunuz protez saç bandının tutuculuğundan memnun kalmayabilirsiniz. Aynı zamanda protez saç sisteminiz hasar görebilir. Doğru bandı doğru sistemle nasıl kullanabileceğinizi bilmek, hem sizleri hem de bizleri çok mutlu edecektir.

Şimdi ise sizlere farklı altyapılara sahip olan protez saç sistemlerine en uyumlu olan protez saç bantlarını tanıtacağız.

 

Poliüretan Tabanlı Protez Saç Sistemleri (Super Skin)
 

Poliüretan tabanlı protez saç sistemleri, kullanıcılarının cildine maksimum uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır. Poly tabanlı protez saç sistemleri kullanıcılarımızın cilt tonuna uyacak şekilde özelleştirilebilir ve suni deriden üretilmiştir. Bu da, uygulama sonrası oldukça doğal bir görünüm sunmaktadır.Poliüretan tabanlı protez saç sistemleri oldukça dayanıklıdır, bu nedenle onlarla birlikte tüm protez saç bantlarını kullanabilirsiniz. Ancak Walker Tape, üretimini yaptığı 1522 Clear protez saç bandının Poliüretan tabanlı protez saç sistemlerine en uyumlu bant olarak tanıtmıştır.
 

Walker Tape’in tavsiyesi: 1522 Clear
 

1522 Clear Protez Saç bandı Rulo1522 Clear protez saç bandının, poliüretan tabanlı protez saç sistemleri için bir çok avantajları vardır. Birincisi, günlük kullanım bandı olmasıdır. Poliüretan tabanlı protez saç sistemleri diğer protez saç sistemleri kadar iyi hava geçiremediğinden, daha kısa sürede bakım yapılması gerekmekedir. Bu sebeple 1522 Clear Poliüretan tabanlı protez saç sistemleri için en iyi seçimdir.
 

1522 Clear'ın diğer birkaç özelliği:
 

  • Tıbbi bakımdan cilt için güvenlidir
     
  • Temizlenme esnasında az kalıntı bırakır
     
  • Top Stick Tape ile karşılaştırılabilir
     

Tam Dantel Üniteler
 

Karşılaşabileceğiniz iki farklı tül taban birimi vardır:Tam Dantel ve Monofilament. Her iki altyapınında pek çok ortak noktası olsa da (çok hassas olmak gibi), her birinin kendi gereksinimleri vardır. Şimdi, onları ayrı ayrılıkta inceleyeceğiz.
 

Tam Dantel
 

Tam dantel üniteler, ham saçların tek tek ince bir tülün üzerine işlenmesine denir. Dantel tabanlı üniteler kopmaya meyilli olduğu için bu sistemler inanılmaz derecede hassastır. Ayrıca, tam dantel tabanlı ünitelerle daha mat bantlar kullanılması gerekmektedir.
 

Tam Dantel Tabanlı Üniteler İçin Walker Tape'in Önermiş Olduğu Bant: LACE FRONT isimli banttır.
 

Walker Tape | Lace Front Protez Saç Bandı RuloLace Front protez saç bandı, Walker Tape firmasının üretmiş olduğu en mat ve cilde en uyumlu bantlarından biridir. Lace Front protez saç bandı, dantel tabanlı ünitelere özel olarak tasarlanmıştır. Bu da Lace Front Protez Saç bandını tam dantel sistemleri için vazgeçilmez yapıyor. Lace Front, üniteye zarar vermeden iyi bir tutuş sağlamak için dizayn edilmiştir.
 

Lace Front'un özelliklerinden bazılarını gözden geçirelim:
 

  • Hipoalerjeniktir
     
  • Üç haftaya kadar tutuş süresi sunar
     
  • Walker Tape firmasının en çok satan protez saç bantlarından biridir
     

Monofilament Tabanlı Üniteler
 

Tam dantel tabanlı protez saç sistemlerinin maliyeti yüksektir. Ona benzer ancak daha hesaplı bir seçenek isteyenler, Monofilament altyapılı üniteleri denemelidirler. Monofilament tabanlı üniteler polyester veya naylon gibi dantel benzeri malzemelerin bir karışımından üretilmiştir. Bu da, Monofilament üniteleri hassas ciltler için harika bir seçenek haline getiriyor.
 

Monofilament Üniteler İçin Walker Tape'nin Önermiş Olduğu Bant: No-Shine isimli banttır.
 

Walker Tape No-Shine Protez Saç Bandı RuloBu bant, Monofilament tabanlı sistemler için harika bir seçenektir. Monofilament tabanlı protez saç üniteleri, hassas saç derisine sahip kişiler için ideal olduğundan, bu ünitelerle hipoalerjenik yani hassas ciltler için özel olarak tasarlanmış bir protez saç bandı kullanmanız tavsiye edilmektedir. Bu nedenlede, No-Shine gibi hipoalerjenik bir bant, sizler için mükemmel seçim olacaktır!
 

No-Shine’ın protez saç bandının özelliklerinden bazılarını gözden geçirelim:
 

  • Uygulama sonrası protez saç sistemlerinde parlama yapmama özelliğine sahiptir
     
  • Temizlenmesi ve uygulanması kolaydır
     
  • Ortalama dört haftaya kadar tutuş süresi sağlar
     

Kombinasyonlar
 

Kombinasyonlar, en büyük birim kategorisidir. Çok çeşitli seçenekler sunar. Ancak kombinasyonların bu kadar popüler olmasının nedeni, uygun fiyatlı olmalarıdır
 

 İşte Ana Seçenekler:
 

Önü Dantelli Üniteler

Ön dantelli protez saç sistemleri sadece ön kısmı dantel olan ünitelerdir. Bu, daha doğal bir saç çizgisi oluşturmaya yardımcı olur ve tam dantel ünitelerinden çok daha ekonomiktir. Ön kısmı dantel olan protez saç sistemleri protez saç kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen ünitelerden biridir.
 

Walker Tape firmasının önermiş olduğu önü tül olan ünitelerle kullanabileneceğiniz bant türü: Lace Front Thin
 

Lace Front Thin Protez Saç bandıTahmin edersiniz ki Lace Front Thin, Lace Front protez saç bandına çok benzemektedir. Temel fark ise Lace Front Thin protez saç bandının daha ince olmasıdır. Lace Front protez saç bandının kalınlığı 8,5 mil iken, Lace front thin sadece 3 mil. kalınlığına sahiptir. Lace Front Thin daha da doğal bir saç çizgisi oluşturur.
 

Lace Front Thin Protez Saç Bandının Diğer Özellikleri:
 

  • Çok mattır
     
  • Hipoalerjenik tutuşa sahiptir
     
  • Temizleme esnasında fazla kalıntı bırakmaz
     

Kaynaklı Dantel
 

Kaynaklı dantel, sıkı dokunmuş bir tülden oluşur. Tül doğal görünümlü bir parça oluşturmaya yardımcı olduğu için bu sistemleri seven kullanıcılarımızda az değildir.
 

Walker Tape firmasının bu ünitelerde kullanmak için önerdiği bant: ULTRA HOLD TAPE
 

Walker Tape | Ultra Hold Protez Saç Bandı RuloUltra Hold protez saç bandı tüm protez saç sistemlerinde kullanılabilir. Kaynaklı dantel üniteleri biraz daha hassas olma eğilimindedir ancak, belirttiğimiz üzere Ultra Hold protez saç bandı burada harika bir tutuş sağlama kabiliyetine sahiptir.
 

Ultra Hold Protez Saç Bandının Bir Sıra Özelliklerini Gözden Geçirelim:
 

  • Yarı mattır, bu yüzden ünitede parlama yapmaz
     
  • Cilt üzerinde kuvvetli bir tutuşa sahiptir
     
  • Dört haftaya kadar tutuş süresi sunmaktadır
     

Fransız Tülü
 

Son olarak, Fransız tül adlanan ünitelere bakacağız. Bunlar, birbirini izleyen cam ipeği ve İsviçre danteli olmak üzere üç kat malzemeden yapılmıştır. Yaygın olarak kullanılan mevcut en konforlu protez saç sistemleri türlerinden biri olarak bilinmektedir.
 

Walker Signature | Protez Saç bandı RuloWalker Tape firmasının bu ünitelerde kullanmak için önerdiği bant: Walker Signature Tape
 

Walker Signature bandının en büyük özelliklerinden biri onun mat olmasıdır. Yani, Fransız tüllü ünitelerde bile, parlama yapmaz. Bu da protez saç sisteminin görünümünü daha da doğal hale getirir.
 

Walker Signature Tape'in birkaç avantajı daha var:
 

  • Dört haftaya kadar süren bir tutuşa sahiptir
     
  • Çoğu cilt tipi için güvenlidir
     
  • Herhangi bir protez saç sisteminde kullanılabilir

Hangi Protez Saç Bantları Tüm Protez Saç Altyapıları İle Uyumludur?


 

 

 

  

Etiketler: Tüm Alt Yapılara Uyumlu Bantlar
Ocak 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR