Walker Tape Firmasının En İyi Yapıştırıcıları & Sökücüleri

Walker Tape Firmasının En İyi Yapıştırıcıları & Sökücüleri

Walker Tape protez saç bantlarının temizlenmesi hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Her Protez Saç kullanıcısının iyi bir kuaföre ihtiyacı vardır.Aynı zamanda bakım ve uygulama için kaliteli ürünler kullanmaları gerekmektedir.

Protez saç kullanımında en önemli ünsur, onun bakımının zamanında ve doğru yerde, doğru kişiler tarafından yapılmasıdır. Eğer siz sadece bir tane sökücü ile bakım ve temizleme işlemini yapabileceğinizi düşünüyorsanız o zaman Walker Tape'in firmasının saç sistemler ile mükemmel çalışan sökücü ve sıvı yapıştırıcılarını göz ardı etmiş olursunuz.

Walker Tape firmasına ait olan sökücüler genel olarak tüm ürünlerimiz ile harika bir uyum içerisinde olsalar da, hangi sökücülerin tam olarak hangi ürünlerle daha uyumlu olduğunu bilmek gerekmektedir. Doğru eşleşmeleri bulmak, hem sizin hemde müşterileriniz için kusursuz bir bakım tecrübesini sağlar.

Bazı ürünlerimizin diğerlerinden farkı net bir şekilde görünmektedir. Örneğin, bizim su bazlı sökcülerimizden olan H2Go, Safe Grip ve Great White su bazlı yapıştırıcılarımızın cildinizden temizlenmesinde mükemmel neticeler vermektedir.

Bazı kombinler müşterilerimize tanıdık olmayabilir. Aşağıda göstermiş olduğumuz ürünlerimizin her biri hakkında vermiş olduğumuz bilgiler, sizin gerçekten hangi ürüne ihtiyaç duyduğunuzu öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Walker Signature Remover (Sökücü)

Walker Signature Remover (Sökücü) hassas cilde sahip olan müşteriler için mükemmel bir üründür. Bu ürün aynı zamanda en hızlı temizleme kabiliyetine sahip olan sökücümüzdür. Walker Signature Remover organik ve yağ bazlı formülü sayesinde tüm saç sistemleri ile uyumludur ve medikal bakımdan güvenlidir.Bu ürünün en başlıca özelliği ise Ultra Hold ve Extreme Hold ile olan mükemmel uyumudur.

Ultra Hold Protez Saç Bantlarının, Walker Signature Remover ile temizlenmesi

Walker Tape firmasının üretmiş olduğu en güçlü bantlardan biri olan Ultra Hold Protez Saç bandı 4+ haftaya kadar tutuş süresi sunmaktadır. Fakat 4 hafta kadar uzun bir süre boyunca ünitenin kullanılması tavsiye edilmemektedir. Ünitenin cildinizde uzun bir süre kalması, Protez Saç Bandı kalıntılarının daha çok olacağı anlamına geliyor ve bu sizin işinizi temizleme esnasında çok daha zorlaştıracaktır. İşte tam burada Walker Signature Remover devreye giriyor.

Extreme Hold Protez Saç Yapıştırıcısının Walker Signature Remover Yardımı İle Temizlenmesi

Bu kombinasyon biri biri ile çok uyumludur ve aynı zamanda bu uyum hakkında BLOG sayfamızda geniş bir şekilde bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Bahsı geçen ürünleri Online mağzamızdan kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.

Action Solvent (Sökücü)

Bizim en hızlı sökücülük kabiliyetine sahip ve yağ bazlı ürünümüz olan Action Solvent, tüm saç sistemlerine ve cilt yapılarına uyumludur.

German Brown Protez Saç Bantlarının Action Solvent Yardımı İle Temizlenmesi

German Brown aslında uzun yıllardır sanayide kullanılan çift taraflı yapıştırıcı bir banttır. Onun ünitelerin Poly kısımları mükemmel uyumu, Walker Tape'in bu ürünü Protez Saç alanında geliştirmesine sebep oldu. German Brown Protez Saç bandının üniteden temizlenmesinde Action Solvent baş roldedir. 

Walker Signature Sıvı yapıştırıcısının Action Solvent yardımı İle Temizlenmesi

En zor şartlarda bile Walker Signature Adhesive (Yapıştırıcı) 3-5 haftaya kadar tutuculuk süresi sağlıyor. Bu ürün Walker Tape firmasının en güçlü Akrilik bazlı yapıştırıcısıdır.

C-22 Solvent

Şimdi bizim en popüler yağ bazlı sökücümüz olan C-22 Solvent hakkında konuşacağız. C-22 Solvent hızlı etki eden ve tüm cilt yapılarına uygun olan bir sökücüdür. Genel olarak tüm protez saç bantları ile uyum sağlasa da, en iyi çalıştığı bantlar Easy Green Strong Hold'dur.

Easy Green Protez Saç Bandının C-22 Solvent Yardımı İle Temizlenmesi

Adından göründüğü üzere "Easy" Green ile uygulama yapmak çok kolaydır. Özellikle C-22 Solvent ile temizlendiği zaman çok iyi bir netice elde etmiş olursunuz. yukarıda belirttiğimiz üzere Easy Green Protez Saç Bandını C-22 Solvent ile temizlenmesi varolan tüm kalıntıların çok kısa bir sürede yok olması anlamına geliyor.

Lace Releace 

Walker Tape firmasının üretmiş olduğu en güçlü etki gücüne sahip olan sökücülerden biri, Lace Releace Protez Saç sökücüsüdür. Lace Releace, bakım esnasında en hassas ciltlerde bile varolan kalıntıları hızlı bir şekilde temizler ve asla cilde zarar vermez.

Duo-Tac Protez Saç Bandının Lace Releace yardımı İle Temizlenmesi

Walker Tape, Duo-Tac Protez Saç Bandını hem Tül hemde Poly yüzeyli Protez Saç sistemlerine tam uyumlu olacak şekilde tasarladı. Duo-Tax Protez saç bandının üniteden temizlenmesi için en iyi seçim Lace Releace Protez Saç Bant sökücüsüdür.

Daha doğal görünüm elde etmek için kullanılan Duo-Tac Thin isimli protez saç bandının da temizlenmesinde en iyi seçim lace releace protez saç bandı sökücüsüdür.

Ultra Hold Sıvı Yapıştırıcısının Lace Relace İle Temizlenmesi

Ultra Hold Protez saç sıvı yapıştırıcısı bu alanda en itibarlı ve en uzun ömürlü yapıştırıcı olarak bilinmektedir. Aktilik bazlı yapıştırıcı olmasına rağmen temizlenmesi çok kolaydır. Bu ürün Lace Releace ile birleşerek bir kombin yarattığında bakım için mükemmel bir paket haline gelmektedir. Bu yapıştırıcının üniteden en kısa sürede temizlenmesi lace releace ile yapılmaktadır.

Lace Releace ile beraber Ultra Hold Sıvı Yapıştırıcı, Duo-Tac Protez Saç bandı gibi ürünlerimizi protezsacepeti.com web adresimizden sipariş edebilirsiniz.

Kullanımla alakalı geridönüşlerinizi [email protected] mail adresimizden ve ya @protezsacdeposu instagram adresimizden bize bildirebilirsiniz. 
 
Walker Tape Firmasının En İyi Yapıştırıcıları & Sökücüleri




 
Etiketler: Ultra Hold, Lace Front, C-22 Solvent, Lace Releace, Ultra Hold Sivi, Action Solvent, Duo-Tac, Extreme Hold, German Brown
Kasım 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR