Extreme Hold Protez Saç Yapıştırıcısının Walker Signature Remover Yardımı İle Temİzlenmesİ

Extreme Hold Protez Saç Yapıştırıcısının Walker Signature Remover Yardımı İle Temİzlenmesİ
Fıstık ezmesi ve ekmek, süt ve kurabiye, Batman ve Robin ve şimdi de Extreme Hold ve Signature Remover. İki etken bir araya geldiğinde ortaya bir efsane çıkıyor. Bu iki ürün sanki birbirileri için yaratılmış gibi uyumludur. Her iki ürün ilk defa 2019 yılında Walker Tape kataloğuna dahil edildi. Eğer siz Extreme Hold kullanıcısıysanız, şunu bilmelisiniz ki Extreme Hold silikon bazlı yapıştırıcılar içerisinde en güçlüsüdür.
Bir yapıştırıcı ne kadar güçlü olursa olsun onu belirli bir zaman sonra temizlemeniz gerekecek. Extreme Hold'u uyguladıktan sonra 4 hafta sonunda tutuculuk gücü azalacaktır ve yenilenmesi gerekecektir. Tutuş gücü tabiki de kullanıcılarımızın yaşadıkları bölgenin ikliminden ve onların cilt yapılarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Temizleme işlemini yapmak için Walker Signature Removerin yardımına ihtiyaç duyacaksınız.

Extreme Hold Protez Saç Yapıştırıcısının Walker Signature Remover Yardımı İle Temizlenmesi
 

Öncelikle üniteyi başınızdan çıkarmak için Lace Releace kullanmanız gerekmektedir. Spreyi üniteye uyguladıktan sonra yapışkanın parçalanmasını 1 dakika kadar beklemeniz gerrekiyor. Extreme Hold protez saç ünitesinde fazla kalıntı bırakan bir üründür. Yapmanız gereken tek şey Signature Remover'i kalıntı üzerine uygulamak ve onu bir dakika bekletmektir. Parmak uçlarınız ile sökücünün uygulandığı bölgeye masaj yapmanız gerekmektedir. Bu işlemi, cildinizdeki kalıntıyı bez ve ya havlu yardımı ile temizleyebilecek duruma gelene kadar tekrarlayınız. Bu işlem sonrası ise ünitenizi Bond Breaker Şampuanı ile yıkamanız yeterlidir. Extreme Hold hem uygulama hemde sökme işlemlerinin kolaylıkla yapılabildiği bir sökücüdür. Signature Remover ile temizlendikte ise çok hızlı bir şekilde işlemi gerçekleşiyor. 

Hızlı Özet:

Adım 1: Üniteyi kafa derisinden çıkarmak için Lace Release'ı kullanın.
 

Walker Tape | Lace Releace | Hızlı Protez Saç Sökücü

 

Adım 2: Saç derisindeki kalıntıları parçalamak ve çıkarmak için Signature Remover'ı kullanın.
 

Walker Tape | Signature Remover | Protez Saç Bant Sökücü

 

Adım 3: Bond Breaker şampuanı kullanarak saç derisini tek adımda yıkayın.
 

Walker Tape | Bond Breaker Shampoo

 

 
 
Tüm bu ürünlerimizi Online mağazamız olan protezsacsepeti.com üzerinden sipariş edebilirsiniz. Toptan alışveriş için iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
 
 
Etiketler: Extreme Hold - Walker Signature Remover
Kasım 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR