Walker Tape Ürünlerinin Hava Koşullarına Ve İklim Değişikliklerine Göre Tepkisi

Walker Tape Ürünlerinin Hava Koşullarına Ve İklim Değişikliklerine Göre Tepkisi

Ürünler Hava veya Sıcaklık Değişikliklerinde Nasıl Tepki Verir?
 

Bulundukları yerin ikliminin sıcak veya soğuk olmasına bağlı olarak, Walker Tape müşterilerine yüksek performansa sahip her iklime özel olan ürünler sunmaktadır. Walker Tape firmasının sunmuş olduğu farklı ürün çeşitleri müşterilerinin yaşadığı bölgelere bağlı olarak değişiklik gösterir.

Hadi şimdi farklı iklimlere sahip olan bölgeler için en iyi formülleri açıklamaya odaklanalım.

 

Yapışkan Bazlı Ürünler

Gelin öncelikle silikon, su ve akrilik bazlı yapıştırıcılardan bahsedelim. Bahsedeceğimiz seçeneklerin tamamı harika seçeneklerdir ancak özellikle her biri yılın farklı zamanlarında popüler oluyorlar.

Silikon ve su bazlı ürünlerimizin temizlenmesi daha kolaydır ve kış aylarında daha iyi performans göstermektedir. Genellikle akrilik bazlı ürünlerden daha yumuşak bir tutuş gücü sağlarlar. Bu önemli bir etkendir çünkü havanın sıcaklığı düştüğünde bantlar daha sert hale gelir ve akrilik bazlı yapıştırıcılar bazen kuru ciltler için çok sert olabilir.

Ayrıca akrilik bazlı yapıştırıcıların temizlenmesi soğuk aylarda zor olabilir ancak yaz aylarında yüksek ısı için mükemmel bir seçenek haline dönüşürler. Müşterilerimiz yaz aylarında terledikleri zaman bantlar akmaz ve daha sıcak havalarda beyaza dönmezler (şeffaflıklarını kaybetmezler).
 

Walker Tape | Great White | Su Bazlı Protez Saç YapıştırıcıSoğuk Kış Aylarında
 

Protez Saç sistemleri için genel olarak yılın soğuk ayları daha iyi bir zaman olarak bilinir. Çoğunlukla kullanıcılarımız protez saç merkezlerinde yaptırdıkları uygulamalarda daha uzun bir kullanım süresi garantisi almaları gerekmektedir ve satın almış oldukları protez saç sistemleri daha uzun süre dayanıklı olmalıdır. Bahsetmiş olduğumuz daha uzun tutuş süresine sahip olmanız için cildinizin terlememesi, fazla yağlanmaması ve yıpranmaması gerekmektedir.

Eğer kullanıcılar farklı alt yapılı protez saç ünitelerini denemek istiyorlarsa poly altyapılı üniteler onlar için iyi seçim olacaktır. Soğuk kış aylarında poly altyapılı protez saç üniterini denemenin en iyi seçenek olmasının sebebi, insanların poly ünitelerin yaz aylarında çok fazla sıcaklık hissettirdiklerini dile getiriyor olmalarıdır.







 

Walker Tape | Extreme Hold | Silikon Bazlı Protez Saç Yapıştırıcı SerisiSoğuk Havaya Dayanıklı
 

Kış aylarında kullanmanız için önerdiğimiz Protez saç yapıştırıcıları Great White ve Extreme Hold'dur. Great White su bazlı bir yapıştırıcıdır, Extreme Hold ise silikon bazlıdır. Yaz sıcaklarında kullanıldığı gibi, kış aylarında da Leave-in Conditioner saç bakım kremi büyük role sahiptir. Bu ürün saçın ihtiyaç duyduğu nemi onararak, saçların elektriklenmesini önlemiş oluyor. Leave-in Conditioner saçlarınızın daha canlı görünmesini sağlıyıor.

Kullanıcılarımıza sıcaklık düştükçe protez saç ünitelerini korumaları gerektiğini her zaman hatırlatıyoruz. Müşterilerimize bere veya keçe şapka takmasını söylemek onların saçlarını korumalarının yardımcı olur. Şapkalar ayrıca saçları yağmur ve kar sularından kuru tutar.






 

Walker Tape | Max Hold Sport İle Protez Saç Uygulamasına Hazırlık Yapın!Yaz Sıcağı
 

Yaz ayları yılın en aktif ve eğlenceli ayları olsada, sıcak havanın zor koşullarından dolayı protez saç ünitelerinde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Terlemek, sık sık duş almak, denizde ve havuzda yüzmek protez saç üniteleri için risk oluşturmaktadır. Kullanıcılar yaz aylarında protez saç kullanımı zamanı sorun yaşamak istemiyorlarsa, uygulama yaparken  Max Hold Sport ve Ultra Hold Adhesive isimli ürünleri kullanmalıdırlar. Bu kombinasyon, Ultra Hold sıvı yapıştırıcının akrilik bazlı olması sebebiyle sıcak ve nemli koşullarda güçlü tutuş elde etmek için en iyi seçenektir.











 

Walker Tape | Ultra Hold Adhesive | Akrilik Bazlı Protez Saç YapıştırıcıGüneş Işınlarından Dolayı Renk Değişimine Maruz Kalmayı Önleme
 

Dikkate alınması gereken en önemli faktörlerden biri saç oksidasyonudur. Bu saç sisteminin rengindeki bir değişikliktir. Eğer bu size yeni bir konsept olarak geliyorsa koyu renk saçların genellikle yaz aylarında nasıl açıldığını ve çok fazla yüzme sebebiyle sarı saçların nasıl yeşile döndüğünü bir düşünün. Bu oksidasyon UV ışığına, kimyasallara ve saç ürünlerine uzun süre maruz kalmaktan kaynaklanıyor. Bu çeşitli faktörler, saçın yavaça açılmasına veya mevcut kırmızı alt tonların daha yaygın ve farkedilir hale gelmesine neden olabilir.

Bunu önlemenin en iyi yolu, doğru bakım metodunu kullanmaktır. Bir şapka takarak veya SPF içeren saç ürünleri kullanarak güneşten korunmayı deneyin. Ünitenizin daha iyi görünmesini sağlamanızın başka bir kolay yoluda doğru saç ürünlerini kullandığınızdan emin olmanızdır. Buna sülfatsız bir şampuan ve Leave-in Conditioner saç kremi dahildir. Protez saç ünitesinin bakımının çok önemli olduğunu unutmayın. Bu adım saçın yumuşak ve esnek kalmasına yardımcı olurken aynı zamanda oksidasyonuda önler.

Bizim en iyi bakım ürünlerimizi incelemek için burdaki linke tıklamanız yeterlidir.











 
Walker Tape | Hava Koşullarına Göre Kullanılması Gereken Ürünler.




 
Etiketler: Walker Tape Ürünlerinin Hava Koşullarına Ve İklim Değişikliklerine Göre Tepkisi
Kasım 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR