Walker Tape Protez Saç Sıvı Yapıştırıcıları Nasıl Temizlenir

Walker Tape Protez Saç Sıvı Yapıştırıcıları nasıl Temizlenir

Walker Tape Protez Saç Sıvı Yapıştırıcıları nasıl Temizlenir?
 

Başlangıç olarak belirtmek isteriz ki protez saç sıvı yapıştırıcıları üniteden temizlemek için bir çeşit sökücü kullanmanız gerekmektedir. Ünitelerden kalıntıları temizlemek için en iyi protez saç bandı sökücülerini sizlere sunmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin en uygun fiyata orijinal ürünleri aldıktan sonra memnun kalmaları bizim için çok önemlidir. Şimdi hep beraber aşağıdaki sökücülerimizin çeşitleri hakkında ve nasıl kullanılması hakkında bilgiler edinelim.

Protez Saç Sıvı Yapıştırıcılarının Kullanıcılarımızın Cildinden Temizlenmesi

Başlamak için, protez saç ünitenizi cildinizden çıkarmanız gerekiyor. Bunu yapabilmeniz için protez saç sökücüleri kullanmalısınız.

Kullanıcılarımız kendileri için doğru sökücüyü seçerken, ciltleri için en güvenli olanı seçtiklerinden emin olmaları gerekiyor. Özellikle hassas cilde sahip olan müşterilerimizin sökücüyü kullanmadan önce deneme testi yapması gerekiyor.

Yağ Bazlı Sökücüler

Yapışkan bölgeyi Walker Tape C-22 Solvent yardımı ile temizlemeye başlayın, böylelikle temizleme prosedürünü başlatmış olursunuz.

Temizlenme hemen başlar, protez saç ünitesinin cildinizden tamamen çıkma süresi cildinizde ne kadar kalıntı olmasına bağlıdır.Sökücünün etki edip etmediğini üniteyi hafif yerinden oynatarak deneyebilirsiniz.

Walker Tape firmasının en hızlı etki kabiliyetine sahip olan, cilt dostu ve yağ bazlı sökücüsü Action Solventtir.

Alkol Bazlı Sökücüler

Protez saç ünitenizi cildinizden çıkarmak için, protez saç bantlarını alkol bazlı sökücülerle de temizleyebilirsiniz. Alkol bazlı sökücü kullandıktan sonra 30 saniye kadar beklemelisiniz.

İşlemi tekrarlamanız ve yeniden 30 saniye beklemeniz gerekiyor.
Bu işlemden sonra üniteyi cildinizden çıkarabilirsiniz.

Alkol bazlı bir sökücü kullanmayı tercih ederseniz sizlere Lace Releace öneriyoruz.

Su Bazlı Sökücüler

Su bazlı bir sökücü kullanmak için temizlenen yapıştırıcının da su bazlı olması gerekiyor. Aksi taktirde alkol bazlı ve yağ bazlı bir sökücü kullanmanız gerekecektir.

Diğer sökücüler gibi, su bazlı sökücüleri de uygulama alanına sıkmanız gerekiyor. Yapışkan kısımları temizlemesi için 10 saniye kadar bekleyiniz. 10 saniye kadar bekledikten sonra üniteyi yavaş yavaş cildinizden çıkarabilirsiniz. Cildinizde hiç kalıntı kalmadığından emin olmak için bu adımların hepsini yapmanız gerekiyor. 

Eğer su bazlı bir yapıştırıcı kullanmak istiyorsanız sizlere H2Go'yu öneriyoruz.

Cildinizden Sıvı Yapıştırıcıların Temizlenmesi

Kullanıcılarımız Protez Saç ünitelerini ciltlerinden çıkarttıktan sonra maalesef genel olarak ciltlerinde sıvı yapıştırıcıların kalıntıları kalıyor. Walker Tape firmasının üretmiş olduğu sökücüler Cilt Dostu olduğu için kalıntıları onların yardımıyla kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Yağ Bazlı Sökücüler

Sıvı yapıştırıcıları temizlemek için yağ bazlı Protez Saç Sökücülerini, uygulama alanına püskütrmeniz gerekiyor. Sökücünün etki etmesi için biraz beklemeniz gerekmektedir.

Uygulamadan sonra cildinizde kalan kalıntıları Gazlı Bez yardımıyla cildinizden temizleyebilirsiniz. Daha sonra şampuan yardımıyla kullanıcılarımızın kendi saçlarını yıkaması gerekiyor. Kullanıcılarımız ciltlerinden yapışkan kalıntılarının tamamen temizlendiğinden emin olana kadar bu adımları yapmalıdırlar.

Alkol Bazlı Sökücüler

Alkol Bazlı Sökücüler, yağ bazlı seçeneklerimiz kadar etkili ve kullanımları kolaydır. 
Sökücüyü yapıştırıcının bulunduğu alana püskürtün. Yapıştırıcıya etki etmesi için 30 Saniye bekleyin. Daha sonra yapıştırıcı kalıntılarını bez yardımcıyla temizleyin ve şampuanla kendi saçınızı yıkayın. Eğer hala daha cildinizde kalıntı kalmışsa bu adımları tekrarlayın.

Su Bazlı Sökücüler

Bahsettiğimiz üzere bu sökücüler su bazlı yapıştırıcılarının kalıntılarını temizlemek için kullanılıyor.
Kalıntıları temizlemek için sökücüyü yapıştırıcı kalıntılarının olduğu alana püskürtün. 10 Saniye bekleyin daha sonraysa bez yardımıyla kalıntıları temizleyin. Daha sonraysa şampuanla kendi saçınızı yıkayın.

Kullanıcılarımız ciltlerinde ki yapıştırıcı kalıntılarını temizlerken Cilt Dostu olan sökücüleri kullanmaya dikkat etmeleri gerekmektedir. Çükü bu sökücülerimiz cilde direkt temas etmektedir. Uygulama Esnasında Vermiş Olduğumuz Tüm Bu Tavsiyelere Uymanızı Öneriyoruz. Çünkü tüm bu adımlar test edilmiştir.

Sıvı Yapıştırıcılarını Protez Saç Sistemlerinden Temizlenmesi

Ünitenizi cildinizden çıkarttıktan sonra ve yapıştırıcı kalıntılarını temizledikten sonra yine de Protez Saç Sisteminde biraz kalıntı kalacaktır. Protez Saç Ünitesinde hiç kalıntı kalmadığından emin olabilmeniz için onları temizlemeniz gerekiyor.

Yağ Bazlı Sökücüler

Yağ bazlı sökücüler yardımıyla sıvı yapıştırıcıyı temizlemek için vermiş olduğumuz önerileri dikkatle uygulamanız gerekiyor.
Sökücüyü uygulama alanına püskürtmeniz daha sonrasında etki etmesini beklemeniz gerekmektedir.Bu işlemden sonra ünitenizi temizlemek için bir şampuana ihtiyacınız olacaktır. Temizleme sırasında kullanacağınız şampuan Bond Breaker Şampuan. Bu işlem size ünitenizde kalan yapıştırıcı kalıntılarını temizlemenize yardımcı olacaktır.

Alkol Bazlı Sökücüler

Bu tip sökücülerle işlem yapmak çok kolaydır. İhtiyacınız olan sadece uygulama alanına püskürtmek ve 10 Saniye beklemektir. Daha sonra kalıntıları temizleyebilirsiniz.
Ünitenizde ki kalıntıları temizlemek için Bond Breaker Şampuan kullanmanız gerekiyor.

Su Bazlı Sökücüler

Su bazlı sökücüleri uygulama alanına püskürterek yapıştırıcı kalıntılarına etki etmesi için 30 Saniye beklemeniz gerekmektedir. Yapıştırıcı kalıntılarını tamamen temizleyebilmek için kullanmanız gereken en iyi ürün Bond Breaker Şampuan olduğunu unutmayınız.

Üniteyi Solvent İçerisinde Bekletme

Herhangi bir sökücüyü bir saklama kabına boşaltarak, ünitenizin iç kısmı solvente gelecek şekilde beklemeye bırakınız. Ortalama 5 dakika kadar beklemenizi öneririz. Elinizi sökücüye temas ettirmemek için Eldiven Kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Üniteyi kaptan çıkarttıktan sonra kalıntıların tamamen temizlendiğinden emin olmak için Saç Ünitesini şampuanla yıkamanız ve durulamanız gerekmektedir. Bu gibi uygulamalarda kullanmanız gereken sökücü Rapid Release'dir. Çünkü bu ürün çok hızlı etki etme özelliğine sahiptir. Protez Saç Ünitenizi Bond Breaker Şampuanla yıkadıktan sonra kurumasını beklemeniz gerekiyor. Aynı zamanda ünitenizin parlaklık kazanması için Leave-İn Conditioner Bakım ürününü kullanmanızı tavisye ediyoruz.

 
Walker Tape Protez Saç Sıvı Yapıştırıcıları nasıl Temizlenir
Etiketler: Walker Tape, C-22 Solvent, Action Solvent, S3 Solvent, Signature Remover, Rapid Releace, H2Go, Lace Releace
Kasım 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR