Walker Tape Lace Front Mini's 72 Adet Mini Protez Saç Bandı

Walker Tape Lace Front Mini's 72 Adet Mini Protez Saç Bandı

 Walker Tape Lace Front Mini's Protez Saç Bandı 72 Adet
 

Lace front Mini's, Walker Tape firmasının 2016 yılında üretmiş olduğu tutuculuğu kuvvetli olan mini protez saç bandıdır. Lace Front Mini's, Walker Tape firmasının en çok satan ve en popüler bantlarından biridir. Bu ürünle ilgili sorulara Walker Tape tarafından verilen yanıtları inceleyelim:
 

Lace Front Mini’s Protez saç bandının özellikleri nelerdir?
 

  • Lace Front protez saç bantları özel olarak Tül altyapılı protez saçlar için üretilmiştir.
     
  • Mümkün olan en iyi tutuş gücünü sağlar ve doğal bir görünüm sunar.
     
  • Tutuculuğunu 4 haftaya kadar koruya bilmektedir.
     

Walker Tape firması Lace Front serisinin MİNİ varyantını neden üretmiştir?
 

  • Daha küçük boyut, bandı ünitede tam olarak ihtiyaç duyulan yere yerleştirmenizi sağlar.
     
  • Normal boy Lace Front bantlarından farklı olarak Lace Front Mini's kullanarak makas kullanımını aradan kaldırabilirsiniz.
     
  • Lace Front Mini's protez saç bantları, kullanıcılarımıza uygulama esnasında kolay işlem sağlayabilmelerine olanak tanır.

     
Eğer daha önce Lace Front Mini's kullanmamışsanız aşağıdaki talimatlara uyarak uygulamayı yapmanızı tavsiye ediyoruz:
 

Walker Tape Lace Front Mini's 72 Adet Mini Protez Saç BandıUygulama:
 

Bandın yazısız kısmıdaki kabuklarını soyarak üniteye yapıştırın. 1 mm üst üste gelecek şekilde diğer bantlarıda tüm üniteye uyguladıktan sonra üniteyi belirlenen çizgiye göre uygulaya bilirsiniz. Uygulama zamanı cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olun.
 

Temizlik:
 

Ünitenin üzerindeki bantları temizlemek için C-22 Solvent veya Action Solventi kapağı olan saklama kabına boşaltın, daha sonra ünitenin bant yapışan yüzeyini solvente yatırın 5 – 10 dk bekledikten sonra su ile durulayıp şampuanlı suya yatırın 2 – 3 dakika da şampuanlı suda beklettikten sonra su ile durulayarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.
 

Uyarılar:
 

Tahriş olmuş ciltlere uygulamayın. Göz ile temasından kaçının. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın.Kullanmadan önce küçük bir alanda test edin. Silikonlu bölgede 2-3 dakikadan fazla bekletmeyin.
 

Bakım Aralığı;
 

Bizim önerdiğimiz en sağlıklı bakım aralığı 7-10 gün arasındadır. Bildiğiniz üzere bantların yapıştığı kısımlar hava ve su geçirmemektedir. 3-4 hafta cildinizin hava ve su geçirmiyor olması, cildiniz için ne kadar sağlıklı olabilir? Cilt sağlığınıza da önem vermelisiniz. Cilt sağlığınız için nemlendirici kremler kullanabilirsiniz.
 

Satın Alma:
 

Lace Front Minis Protez saç bandını www.protezsacsepeti.com web adresimizden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Ürün veya kullanım hakkında her hangi bir sorunuz olursa memnuniyetle sizlere yardımcı olmak isteriz. Bunun için web adresimizin iletişim kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

 
 
 
 
  
Etiketler: Walker Tape, Lace Front Mini's, Protez Saç Bandı
Kasım 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR