Walker Tape Great White Su Bazlı Protez Saç Yapıştırıcı

Walker Tape Great White Su Bazlı Protez SaçYapıştırıcı

Su Bazlı Yapıştırıcılar Kullanarak En İyi Sonuçlar Nasıl Elde Edilir?
 

Su bazlı yapıştırıcılar, protez saç sektöründe bir çok iyi özelliklerinden dolayı popülerliklerini artırmaya devam ediyorlar. Kullanıcılarının su bazlı protez saç yapıştırıcılarında beğendikleri en başlıca özellik, onların hassas ciltlere çok uygun olmalarıdır. Su bazlı yapıştırıcıların aşağıdaki gibi bir sıra faydalı yönleri vardır.
 
  • Fırçalı olmadıklarından dolayı diğer yapıştırıcılara göre uygulaması daha kolaydır. 
     
  • Uygulama zamanı renginin beyazdan şeffafa dönüşmesi ünitenin yapışmaya hazır hale geldiğini belirtmektedir.
     
  • Su bazlı olduklarından bakım zamanı temizlenmesi oldukça kolaydır.
     
  • Great White Yanıcı olmayan tek sıvı yapıştıcı seçeneğidir.
     
Su bazlı yapıştırıcıların bahsı geçen avantajları onların nasıl kullanıldığına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu nedenle mümkün olan en iyi performansı elde etmenizi sağlamak için Walker Tape aşşağıdaki klavuzu oluşturdu. Bahsetmiş olduğumuz avantajlar, tutuş gücünün üç ila beş haftaya kadar devam etmesi sadece Great White ait olan özelliktir. Bahsetmiş olduğumuz özelliklerin aynısını daha kısa tutuş süresine sahip olsan Safe Grip sıvı protez saç yapıştırıcısında da bulabilirsiniz.

İhtiyacınız olan diğer ürünler:

1. Adım: Deneme testi
 

Protez Saç yapıştırıcılarının sağlıklı bir şekilde tutuculuğunu deneme testi ile ölçebiliriz. Her insanın cildi farklı yapıdadır ve su bazlı yapıştırıcılar kadar yumuşak seçeneklere bile farklı tepki verebilir.

Deneme testi ayrıca kullanıcılarımızın cilt hassasiyetlerinin bizim için bir numaralı öncelik olduğunu bildirir. Hassas bir cilde sahip olan müşterinizin cildine az miktarda Great White uygylayın. Uyguladığınız bölgenin üstünü bantla kapatın ve müşterinize 24 saat sonra bandı çıkartmasını söyleyin. Eğer kullanıcınızın cildinde kızarıklık veya tahriş belirtileri görünmüyorsa bu Great White su bazlı protez saç yapıştırıcısını rahatlıkla kullanabileceği anlamına geliyor.
 

2. Adım: Su bazlı yapıştırıcının veya çift taraflı bandın başlangıç noktasını belirleme
 

Great White'ı nereye uygulayacağınızı ölçerken kullanıcılarınıza alınlarını mümkün olduğu kadar yukarıya doğru kırıştırmalarını söylemeniz gerekiyor. Bunu yaptırmamızın sebebi, kaşlarınızı yukarıya kaldırdığınız zaman iki kaşınızın ortasında oluşan çukur kaşlarınızı serbest bıraktığınıza da çok fazla haraket etmediğinden sıvı yapıştırıcılar veya çift taraflı bantlar o noktaya daha sağlam yapışmaktadır. Anlatmış olduğumuz başlangıç noktaısnı sizler için hazırlamış olduğumuz videodan da izleyebilirsiniz.
 

3. Adım: Kullanıcılarınızın ciltlerini %99 Alkol ile temizleyin.
 

Sıvı yapıştırıcıları ve diğer ürünleri uygulamadan önce cildinizi mutlaka %99 Alkol ile temizlemeniz gerekmektedir. Bu uygulama cildinizdeki tozu, yağı, ölü deri gibi uzun vaadeli performansı etkileyebilecek tüm kalıntıları temizler. Bu kalıntıların Protez Saç uygulaması öncesi cildinizde kalması, uygulayacağınız yapıştırıcının cildinizde istediğiniz performansı verememesine sebep olur.

 İkinci katmanın uygulanması yapıştırıcının kabarmasını önceleyecektir.

4. Adım: Kullanıcılarımız ciltlerine Max Hold Sport uygulamalıdır.
 

Walker Tape firmasının üretmiş olduğu Max Hold Sport hem cilt koruyucu hem de yapışkan özelliğine sahiptir. Bu ürünü kullandığınız zaman cildiniz güvende olur, aynı zamanda yapıştırıcıların daha da sağlam yapışmasına olanak tanır. Max Hold Sport'un diğer bir özelliği de, kullanıcılarının uygulamadan hemen sonra aktif yaşamlarına devam etmesine şans vermesidir. Genellikle kullanıcılarımızın uygulamadan sonra yüzme, duş alma, ve egzersiz gibi aktiviteler yapmadan önce 24 saat beklemesi gerekir.Ancak belirttiğimiz gibi Max Hold Sport yardımı ile bu bekleme süresi ortadan kalkıyor. Kullanıcılarımız protez saç uygulamasından hemen sonra plaja veya spor salonuna gidebilirler.

 İkinci katmanın uygulanması yapıştırıcının kabarmasını önceleyecektir.
 
Walker Tape firmaısnın üretmiş olduğu Max Hold Sport hem cilt koruyucu hem de yapışkan özelliğine sahiptir. Bu ürünü kullandığınız zaman hem cildinizin güvende olduğunu aynı zamanda yapıştırıcıların daha da sağlam yapışmasına olanak tanır.

Max Hold Sport'un diğer bir özelliği de, kulanıcılarınıza uygulamadan hemen sonra aktif yaşamlarına devam etmesine şans vermesidir. Genellikle kullanıcılarımız uyugulamalardan sonra yüzme, duş alma, ve egzersiz gibi aktiviteler yapmadan önce 24 saat beklemeleri gerekir. Ancak belirttiğimiz gibi Max Hold Sport yardımı ile bu bekleme süresi aradan kaldırılıyor. Kullanıcılarımız protez saç uygulamasından hemen sonra plaja veya spor salonuna gidebilirle.
 

5. Adım: Cildinize İnce Eşit Bir Kat Great White Uygulayın.
 

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz sünger fırçanın kullanılacağı yer burasıdır. Mevcut uygulama bölgesine sünger fırçalar yardımıyla ince ve eşit bir kat Great White uygulamalısınız.

Uygulama esnasında sünger fırçalar yardımıyla eğer uygulama bölgesine çok fazla yapıştırıcı uygulanırsa bu sizin için sorun olacaktır. Her zaman ince bir kat sürmeniz sizlere aradığınız performansı sunacaktır.
 

6. Adım: Great White Uygulama Sonrası Kuruyana Kadar Bekleyin
 

Yukarıdaki adımlarda bahsedildiği üzere, Great White'nin renk değişimi onun ne zaman kullanılabilir hale geldiğini belirtmektedir. Belirtmek isteriz ki tam olarak uygulamaya hazır hale geldiğini anlamanız için Great White yapıştırıcısını cildinize uyguladıktan sonra renginin şeffafa dönüşmesini beklemlisiniz. Ürün cildinizin rengini aldıktan sonra uygulamaya hazır hale gelmiş demektir. Kurumasını ve şeffaf renge dönüşmesini beklemeden uygulama yaparsanız üniteyle cildiniz arasında kabarcıklar oluşcaktır, bu da ünitenizin doğal görünmesine engel olur. %100 doğal bir görünüm beklerken tam tersi saç ayrım yerlerinde ve ünitenini ön tül kısmında hoş olmayan görüntüler ile karşılaşabilirsiniz.
 

7. Adım: ikinci bir kat için 5 - 6  adımları tekrarlayın
 

İki ince kat yapıştırıcı tabakası 3 ila 5 haftaya kadar sürecek güvenli bir tutuş sağlar. 5. adımda bahsetmiş olduğumuz ince bir katmanı tekrarlayarak ikinci katmanı uygulamış olacaksınız. ikinci katmanın uygulanması yapıştırıcının kabarıklaşmasını önceleycektir. İki kat uygulama uygulama yapmanız kullancınız için daha da güvenilir olacakır.
 

8. Adım: Protez Saç Ünitenizi %99 Alkol ile temizleyin.
 

Great White'ın kurumasını beklerken protez saç ünitenizin tamamen temiz olduğundan emin olun. %99 Alkol protez saç ünitenizi tozlardan ve cilt yağlarından veya yapıştırıcının gücünü zayıfalatabilecek herhangi bir etkenden temizler.
 

9. Adım: Protez Saç ünitenizi kafanıza yerleştirdikten sonra 10 saniye boyunca sıkıca bastırın
 

Bu adımı takip ederseniz kullanmış olduğunuz sıvı yapıştırıcıdan %100 performans alabilirsiniz.Eğer kullanıcılarımız Max Hold Sport kullanmıyorlarsa onlar uygulamadan 24 saat sonra duş alabilir, havuza gidebilir veya egzersiz yapabilirler. Ancak Max Hold Sport kullanıyorlarsa hiç beklemeden uygulama sonrası tüm aktivitelerini yapabilirler.

Walker Tape firmasının üretmiş olduğu bu muhteşem ürünü satın almak için www.protezsacepeti.com olan web sayfamızın bakım ürünleri kategorisin inceleyebilirsiniz.
Walker Tape Great White Su Bazlı Protez SaçYapıştırıcı


 
 
 
Etiketler: Walker Tape - Great White Su Bazlı Protez Saç yapıştırıcı
Kasım 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR