Walker Tape Extreme Hold Protez Saç Sıvı Yapıştırıcı

Walker Tape Extreme Hold Protez Saç Sıvı Yapıştırıcı

 Ürün Tanıtımı: Walker Tape Extreme Hold
 

Bu gün sizlerle beraber Walker Tape firmasının üretmiş olduğu ilk silikon bazlı sıvı yapıştırıcı olan Extreme Hold ürününü inceleyeceğiz.

Walker Tape firması yirmi yıl önce tüm Protez Saç sistemlerine uyumlu akrilik bazlı bir sıvı yapıştırıcı üretti. Bunun adı Ultra Hold Adhesive (sıvı yapıştırıcı) idi. Bu günlerde Walker Tape aynı etki kabiliyetine sahip olan silikon bazlı bir sıvı yapıştırıcı üretti. Bu yapıştırıcı Walker Tape firmasının üretmiş olduğu ilk silikon bazlı sıvı yapıştırıcıdır. Bu ürün adı Extreme Hold'dur. Yıllarca süren araştırma, geliştirme ve testlerden sonra Walker Tape bu ürünü piyasaya sürme kararı aldı.

Extreme Hold sıvı protez saç yapıştırıcır bir silikon yapıştırıcının kendine barındırabileceği tüm iyi özelliklere sahiptir. Ayrıca aynı Ultra Hold Adhesive gibi piyasadaki diğer sıvı yapıştırıcılardan daha uygun fiyata sunulmaktadır. Walker Tape firmasının tek amacı piyasadaki en kaliteli silikon bazlı protez saç yapıştırıcısını sunarak tüm kullanıcılarına kaliteli hizmet vermektir. Walker Tape Extreme Hold ürünü ile bu amacına ulaşmıştır.

Extreme Hold, Tıbbı olarak test edilmiştir, Cilt için güvenlidir ve en az dört hafta kadar tutuş süresine sahiptir. Aynı zamanda bu ürünün tutuş süresi, iklim değişikliklerine, neme ve vücut yağlarına bağlı olarak altı haftaya kadar uzamaktadır. Extreme Hold tüm protez saç altyapışarı ile uyumludur.

Extreme Hold ile çalışmak çok kolaydır. Walker Tape firmasının üretmiş olduğu 4 FL OZ (118 ml) boyutunda olan bu ürünün kullanımı çok kolaydır. Tüp şişedeki hassas uç istediğiniz miktarda yapıştırıcı almanızı sağlar. Şimdi Extreme Hold protez saç sıvı yapıştıcısının nasıl uygulanacağından bahsedelim.

Uygulamadan önce cildinizi Walker Tape firmasının üretmiş olduğu Bond Breaker şampunı ile yıkayarak temizlemeniz gerekemktedir. Daha sonra cildinizi %99 alkol ile temizlemelisiniz. Ardından, sünger fırçalar yardımı ile ünitenize iki ince katman Extreme Hold uygulayın. Unutmayınız ünitenize eğer fazla miktarda sıvı yapıştırıcı uygulamışsanız, bu çok da faydalı olmayacaktır. Uygulamış olduğunuz sıvı yapıştırıcının oluşturmuş olduğu katmanlar eğer çok kalın ise tutuş süreniz daha az olacaktır. Extreme Hold'u uyguladıktan sonra kurumasını bekleyin. En son aşama olarak üniteyi cildinize uygulayınız ve sıkıca bastırdığınızdan emin olunun. ÖZETLEYELİM:
 

Extreme Hold Nasıl Kullanılır?

1. Adım: Kullanıcılarımız ciltlerini Bond Breaker Şampuanı ile yıkamalıdırlar.

2. Adım: Ciltteki yağları gidermek ve tutuş süresini artırmak için cildinizi %99 alkol ile temizleyiniz.

3. Adım: Cildinize iki ince katman Extreme Hold uyguayın.

4. Adım: Tam yapışkan olana kadar saç kurutma makinesi (fön) ile kurulayın.

5. Adım: Üniteyi yerleitirin ve üniteyi kafanıza sıkıca bastırınız.
 

Unutulmaması Gerekenler

  • Extreme Hold bir Silikon bazlı yapıştırıcıdır.
     
  • Uygulama ve Temizleme esnasında kullanımı kolaydır.
     
  • Tıbbi olarak test edilmiş ve Cilt için Güvenilirdir. 
     
  • Bir çok aylık sıvı protez saç yapıştırıclarından daha az liflidir.
     
  • Avrupa standartlarına uygundur.
     

Mevcut Boyutları:

Tavsiye ettiğimiz diğer ürünler

Bond Breaker protez saç bakım şampuanı, protez saç uygulamalarında öncelikli kullanılması gereken bir üründür. Bond Breaker şampuanı ciltteki bant kalıntılarını temizler ve uygulama öncesi hazırlık aşamanızı hızlı bir şekilde tamamlamanıza olanak sağlar.

Temizleme

Walker Tape firmasının üretmiş olduğu Walker Signature Remover narenciye kokulu olup, tıbbi ortamda test edilmiştir ve cilt dostudur. Signature Remover ile Protez Saç ünitenizi çıkardıktan sonra sıvı sabun ve su ile cildinizi yıkarsanız sökücünün kalıntılarını temizlemiş olursunuz.

Extreme Hold ürününü satın almak için web adresimiz olan www.protezsacsepeti.com'u ziyaret edebilirsiniz.

 
Walker Tape | Extreme Hold | Silikon Bazlı Protez Saç Yapıştırıcı

 
 
  
Etiketler: Walker Tape Extreme Hold Sıvı Protez Saç Yapıştırıcı
Kasım 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR