Walker Tape Cilt Koruyucular Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Walker Tape Cilt Koruyucular Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Walker Tape Protez Saç bantlarını özenle üretmeye devam ediyor. Ancak Walker Tape firmasının özen gösterdiği başka ürünler de vardır, Walker Tape Ptotez Saç bakım ürünleri harika bir örnektir.Cilt koruyucu ürünler Walker Tape firmasının müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmesi için üretilmektedir.

Walker Tape firmasının en popüler bakım ürünlerinden biri de saç derisi koruyucularıdır.Bu ürünler tüm Protez Saç uygulama merkezilerinde olması gereken harika ürünlerdir. Saç derisi koruyucularına eğer aşina değilseniz, bu ürünlerin ne olduklarına ve neler yapabileceklerine dair genel ürün bilgilerine ağağıdaki makalemizden ulaşabilirsiniz.

Saç Derisi Koruyucuları Nelerdir?

Başlamak için saç derisi koruyucularının ne olduklarını açıklayalım. Saç derisi koruyucuları kullanıcılarımızın saç derisini koruyan, yapışkan veya protez saç bantlarının tutuş sürelerini artırmaya yardımıcı olan bakım ürünlerinleridir.

Araştırmalar sonucunda malum olmuştur ki sıvı yapıştırıcılar bazı müşterilerimizin cildinde tahrişe neden oluyor.Bu tahriş genellikle çok büyük bir risk oluşturmasa da bu sonuçlar ile uğraşmak hiçbir kullanıcımızın istediği bir durum değildir. Saç derisi koruyucuları, cildi yapışkanın neden olduğu tahrişe karşı tutuş gücünü bozmadan korumak için tasarlanmıştır.

Aslında, saç derisi koruyucuları yapıştırıcıların tahrişini önlemekle kalmaz, aynı zamanda bir yapıştırıcının tutuş gücünü de arttırır. Bu nedenle uzmanlar, bu ürünlerin yalnızca hassas cilde sahip olan kişilerin değil tüm kullancıların sıklıkla kullanması gerektiğini tavsiye ederler.

Saç derisi koruyucuları kullanıcılarımızın günlük hayatlarında onların uygulamış oldukları sıvı yapıştırıcıları sudan ve diğer etkenlerden koruyarak tutuş gücünü artırır.
Bu etkenlere aittir:
 
  • Cilt tarafından üretilen doğal yağ
     
  • Yüksek Nem
     
  • Ter
     
Cilt koruyucuları sıvı yapıştırıcı ile cilt arasında bir bariyer oluşturabildiğinden, yapıştırıcının bu etkenler tarafından etki görme ihtimali daha da azalıyor.
 

Walker Tape Scalp Proterctors ( Saç Derisi Koruyucuları )
 

3 ana çeşit saç cilt koruyucusu vardır:

Scalp Protector

Scalp Protector Thick

Max Hold Sport

Her biri kendi alanında iyidir. Öyleyse gelin bunların her biri hakkında bilgi alalım.
 

Scalp Protector
 

Bu ürün, Walker Tape firmasının klasik saç derisi koruyucusudur. Saç derisi ve yapıştırıcısı arasında daha temel bir koruma tabakası oluşturur. Bu da aşağıdaki şartlarda yaşayan kullanıcılarımız için oldukça kullanışlıdır:
 
  • Nemli bölgelerde yaşayanlar için
     
  • Düzenli olarak egzersiz yapanlar için
     
  • Cildi yağlı olan kullanıcılarımız için
     

Scalp Protector Thick

Sclap Protector Thick, Scalp Protector'a oldukça benziyor. Temel fark tutuş gücüdür. Scalp Protector Thick'in koruma katmanı çok daha kalındır, bu da onu kullanıcıları için en uygun seçenek haline getirmektedir.
 

Bu ürün belirli kullanıcılar için uygundur.Kimler için:
 

  • Ekstra cilt hassasiyeti olanlar.
     
  • Scalp Protector ürününü kullanıp tatmin olmayanlar.
     
  • Güçlü bir tutuş gücüne sahip olmak isteyen ancak güçlü bir banda sahip olmayan kullanıcılar.
     

Max Hold Sport
 

En sonunda Max Hold Sport ürününe geldik. Bu ürün Walker Tape firmasının en popüler saç derisi koruyucu ürünüdür. Max Hold Sport, Scalp Protector ürününüden daha güçlüdür ve daha hızlı etki özelliğine sahiptir. Eğer aşağıdaki özelliklere sahip olan kullanıcılarınız var ise bu ürün harika bir seçenektir.
 
  • Günlük hayatında sık sık egzersiz yapanlar, yüzmeyi sevenler ve aktif hayat tarzı yaşayanlar.
     
  • Çok fazla terleyenler.
     
  • Aşırı nemli ve sıcak bölgelerde yaşayanlar.
     
Cilt derisi koruyucularını kullanmanın en zor kısmı hangisini kullanmak istediğinize karar vermenizdir. Her birinin kendi özelliği vardır.

Kullanıcılarımız kendi saç derilerine uygun olan saç derisi koruyucusunu belirlemek için, birkaç faktörü göz önünde bulundurmalıdır.Kendilerine şu soruyu sormalıdırlar.
 
  • Aktif hayat tarzları nasıl?
     
  • Ciltleri ne kadar hassas?
     
  • Yaşadıkları yer nemli mi?
     
  • Onların ciltleri diğer kullanıcılarımızdan daha mı yağlı?
     
  • Kullanıcılarımız sauanalarda ve havuzlarda çok zaman geçiriyorlar mı?
     

Saç Derisi Koruyucuları Nasıl Kullanılır?

Uygulamaya başlamak için, uygulama alanını tamamen temizlemeli ve uygulamayı etkileyebilecek herhangi yağ vb maddelerden cildinizin arındırılmış olduğundan emin olmalısınız.Bu da sıvı yapıştırıcıyı uygulayacağınız alanın %99 Alkol ile temizlenmesini gerektiğini gösteriyor.

Uygulama bölgesi hazır olduğunda, seçtiğiniz saç derisi koruyucunuzu bölgeye uygulayın. Tahriş olmuş bölgelerden veya açık yaralardan kaçındığınızdan emin olunuz. Saç sistemini başınıza yerleştirmeden önce uygulama alanının kuruması için zaman verin.

Saç derisi koruyucunuz kuruduktan sonra, üzerine bant yapıştırılmış Protez Saç Ünitenizi cildinize uygulayabilirsiniz.

Saç derisi koruyucuları ile bandın oldukça hızlı bir şekilde biri birilerine etki edeceğini unutmayın. Bu nedenle, Protez Saçınızı doğru noktaya uygulamadığınız konusunda endişeleriniz varsa Just Rite konumlandırma spreyı kullandığınızdan emin olun.

Saç derisi koruyucularını kullanmak için yapmanız gereken tüm prosedür bu kadar. Oldukça basit değil mi?

Bazı insanlar saç derisi koruyucularını kullanmaktan kaçınırlar. Çünkü onlar bu ürünleri kullanmak yerine farklı ürünler tercih etmektedirler.Kısacası hem hassas cilde sahip olan hem de olmayan tüm müşterilerimize uygulama öncesinde cilt koruyucu ürünlerimizi kullanmalarını tavsiye ediyoruz.

Saç derisi koruyucuları daha güçlü ve daha uzun ömürlü bir tutuş oluşturmanıza yardımcı olur, ayrıca protez saç uygulamanızı daha rahat hale getiriler. Kullanıcılarımız daha uzun ve rahat bir tutuş sağlamak için ekstra önlemler almak isteyebilirler.Belirtmiş olduğumuz adımları takip ederek doğru bir uygulama yapmış olacaklar.

Walker Tape ürünlerini ilk kez kullanıyorsanız bilmelisiniz ki tüm yapılanlar kullanıcılar için mümkün olan en iyi deneyimi ve uygulamayı sağlamaktan ibarettir.

Saç derisi bakım ürünlerini kullanmak, kullanıcılarımızın uygulamayı sağlıklı bir şekilde tamamlamasını sağlar.

Bakım ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için BLOG sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Eğer bahsı geçen ürünleri sipariş etmek istiyorsanız PROTEZSACSEPETİ.COM web adresimizi ziyaret edebilirisniz. Eğer her hangi bir sorunuz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Walker Tape Cilt Koruyucular Hakkında Bilmeniz Gerekenler


 
 
 
Etiketler: Max Hold Sport, Scalp Protector, Scalp Protector Thick
Kasım 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR