Walker Tape Bond Breaker Shampoo - Protez Saç Bakım Şampuanı

Walker Tape | Bond Breaker Shampoo | Protez Saç bakım Şampuanı

BOND BREAKER - Mükemmel Uygulamalar için Mükemmel hazırlık!
 

Walker Tape Bond Breaker, protez saç ünitenizi çıkardıktan sonra cildinizde kalan yapıştırıcı kalıntılarını ve yağları gideren bakım ürünlerimizden biridir. Bond Breaker yapıştırıcıların performansını ve tutuş sürelerini artırmaya yardımcı olan güçlü bir şampuandır. Diğer şampuanlar, ne kadar etkili olsalarda, cildinizde azda olsa kalıntı bırakacaktır. Cildinizde kalan kalıntılar taktığınız ünitelerin aşınma ve bekletme sürelerini önemli ölçüde azaltır, bu da hem sizin hem de müşterileriniz için sorun oluşturmaktadır.

Walker Tape | Bond Breaker Shampoo | Protez Saç Bakım Şampuanı​​​​​​3 - in - 1

Bond Breaker isminin hakkını veriyor. Bond Breaker Cildinizdeki sıvı yapıştırıcı kalıntıları temizler ve başarılı bir uygulama için cildinizi hazır hale getirir.Tüm bunlar basit bir şekilde tek adımda uygulanır!
Bond Breaker'ın nasıl kullanılması gerektiğine dair bilgilere göz atalım.


 

Uygulama Ve Uygulama Esnasında Çıkan Sorunlar

Bond Breaker şampuanın günlük kullanım ŞAMPUANI olmadığını unutmayın; Bond Breaker günlük kullanım şampuanlarına göre daha güçlü ve daha etkilidir. Bakım randevuları için her 2-3 haftada bir kullanıcılarının saçında ve Protez Saç sisteminde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Bond Breaker bakım şampuanı tüm farklı Protez Saç sistemleriyle uyumludur. Bond Breaker şampuan cilt için güvenlidir, Protez Saç ünitesini uygulamadan önce ve çıkardıktan sonra kullanmak için tasarlanmıştır. Bond Breaker, kullanıcıların ciltlerini temizlemeleri ve Protez saç uygulaması öncesinde ciltlerine bakım yapmaları için tasarlanmış harika bir saç bakım ürünüdür. 

Bond Breaker Kullanım

Bond Breaker şampuanın az bir miktarını saça ve saç derisine uygulamanızı ve daha sonra normal bir şampuan kullandığınız gibi ovalamanızı öneririz. Yapıştırıcının uygulandığı alanlara odaklandığınızdan emin olun. Bond Breaker Şampunı, yapıştırıcıları parçalamaya ve saçınızı temizlemeye gerçekten başlamanıza yardımcı olacaktır.

Bond Breaker, Cildinizdeki yapışkan bağları parçalayacak, saç ve saç derinizdeki kalıntıların giderilmesine yardımcı olacaktır. Protez Saç ünitenizden bant kalıntılarını temizleyip bitirdikten sonra, normal bir şampuanla yaptığınız gibi durulayın. Cildinizde ve ünitenizde halen kalıntı kaldığını hissederseniz işlemi yeniden tekrarlayınız.

Bond Breaker ile Eşleştirmeyi Sevdiğimiz Ürünler:

Başka hazırlık ürünleri arıyorsanız, bu seçeneklere göz atın. Bunlar en sevdiğimiz ürünlerden sadece birkaçı.
 

Walker Tape | Just Rite | Konumlandırma SpreyiJust Right Positioning Spray: (Konumlandırma Spreyi)

Just Rite ürünü şişedeki zaman gibidir. Her seferinde mükemmel yerleşimi elde etmek için size zaman ve esneklik sağlar. Kullanımı kolaydır ve uygulaması bir o kadar pratiktir.





 

Walker Tape | Max Hold Sport | Cilt Koruyucu | Sporculara Özel!Max Hold Sport: (Cilt Koruyucu)
 

Bu harika ürün, müşterilerinize kurulumdan hemen sonra saçlarını yıkama veya yüzme olanağı verir. Ayrıca, sahip oldukları en uzun bekleme sürelerini sağlar.





 

Walker Tape | Scalp Protector | Protez Saç uygulama Öncesi Cilt Koruyucu olarak kullanılır.Scalp Protector: (Cilt Koruyucu)
 

Kullanmış olduğunuz protez saç bantlarının tutuş sürelerini artırmak ve cildinizin tahriş olmasını önlemek mi istiyorsunuz? O zaman Scalp Protector ürününü denemelisiniz! Bu ürün Protez Saç bantlarının tutuş sürelerini artrırı ve cildinizle protez saç bantları arasında koruyucu bir  bariyer oluşturur.








 
Bond Breaker Şampuanına www.protezsacsepeti.com web adresinizden ulaşabilirsiniz. Eğer ürünler hakkında her hangi bir sorunuz veya uygulama hakkında her hangi bir desteğe ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


 
Etiketler: Walker Tape Bond Breaker Shampoo, Bond Breaker, Protez Saç Bakımı
Kasım 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR