Walker Tape & Beautify Markalarının Favori Hipoalerjenik Bantları

Walker Tape & Beautify Markalarının Favori Hipoalerjenik Bantları

Walker Tape & Beautıfy Markalarının Favori Hipoalerjenik Bantları
 

Hiçbirimiz vücudumuzda alerjik reaksiyon olmasından haz etmeyiz. Daha açık şekilde söylemek gerekirse bu durum bizler için rahatsız edici ve sinir bozucudur. Hatta bazen dikkat edilmediğinde bu alerji, sağlığımız için ciddi sorunlara sebep olabilir. Vücudunda alerjik reaksiyon olan kişiler, bazı yiyecek çeşitlerinden uzak durmalı ve alerji ilacı kullanmalıdırlar. Cildinde alerjisi olan kişiler ise duruma daha hassasiyetle yanaşmalıdırlar. Kullanıcılarımızın hassas bir cilde sahip olmaları, belirli protez saç yapıştırıcılarına ve bantlarına karşı alerjilerinin olması, bizler için çok bilindik durumlardır. Eğer sizler de Hipoalerjenik bantlar arıyorsanız, o zaman doğru yerdesiniz!
 

Hipoalerjenik ne demek?
 

Alerjik reaksiyonları minimize etmek için özel olarak geliştirilen, içeriği alerjen maddelerden mümkün olduğunca arındırılmış ürünler hipoalerjenik olarak adlandırılıyor.
 

Walker Tape Hipoalerjenik Bantlar
 

Başlangıç olarak, Walker Tape protez saç bantlarının hangi malzemelerden üretildiğine bakalım. Bununla birlikte müşterilerimizin cildini tam olarak nelerin tahriş ettiğini anlayabiliriz. Herbir protez saç bandı 3 temel bileşen içermektedir.Yapıştırıcı, astar ve koruyucu yüzey.Yapıştırıcı kısım, bandın kullanıcılarımızın cildine yapışmasını sağlar, bu da tahrişe sebep olabilir. Koruyucu yüzey bandın yapışkan kısmının olduğu alandır. Astar ise protez saç bandını yapıştırmadan önce üzerinden soyarak çıkardığımız kağıt parçasıdır. Astarın alerjik reaksiyona sebep olma ihtimali yoktur. Artık bantların bileşenlerini bildiğinize göre, siz değerli kullanıcılarımız için hangi bantların en uygun olabileceğini inceleyelim.
 

1522 CLEAR
 

Walker Tape firmasının üretmiş olduğu en popüler hipoalerjenik bantlarından biri 1522 CLEAR protez saç bandıdır. Günlük kullanım bandı arayan müşterilerimiz için en iyi seçimdir! 5 güne kadar tutuş süresi sağlamaktadır. 1522 CLEAR medikal bir banttır, yani cilde uyumluluğu test edilmiştir. 1522 CLEAR protez saç bandı POLY altyapılı protez saç sistemleri ile kullanılmak üzere Walker Tape tarafından özel olarak tasarlanmıştır. 1522 CLEAR protez saç bandı parlama özelliğine sahiptir, poly altyapılı üniteler ile kullanıldığında parlaklığı görünmemektedir.    
 

Walker Signature Sensi-Tak Select
 

Sensi-Tak protez saç bandı Walker Tape firmasının en çok satan bantlarından biriydi.  Ancak hassas ciltlerle uyumlu olmadığı için, Walker Tape firması Walker Signature SENSİ-TAK SELECT protez saç bandını üretti. Bu bant Sensi-Tak ile birebir aynıdır ancak hipoalerjeniktir. Hassas cilde sahip olan kullanıcılarımızın ciltlerinde alerjik reaksiyon yapmayan, temizleme ve bakım esnasında fazla kalıntı bırakmayan aynı zamanda uzun süreli tutuş gücü sağlayan bir protez saç bandı çeşididir.1522 Clear da olduğu gibi, Walker Signature Sensi-Tak Select de parlama yapar, bu nedenle POLY altyapılı protez saç sistemleriyle kullanılması önerilir. 
Walker Signature Sensi-Tak Select 10 güne kadar tutuş süresi sağlar
 

NO-SHİNE
 

Eğer protez saç bantlarının parlama yapması sizleri rahatsız ediyorsa endişelenmeye gerek yok 😊 Şimdi sizlere Walker Tape firmasının üretmiş olduğu hipoalerjenik ve parlama yapmayan bir sıra protez saç bandı seçeneklerini sunacağız. İlk olarak No-Shine protez saç bandından başlayalım. Adından da anlaşılacağı üzere No-Shine protez saç bandı parlama yapmaz, mat yüzeye sahip olduğu için farklı altyapıya sahip tüm protez saç sistemleri ile kullanılabilir. No-Shine protez saç bandı 2 – 4 haftaya kadar süren bir tutuş gücü sağlar. No-Shine protez saç bandı hipoalerjeniktir, cildinizde herhangi bir tahrişe neden olmaz.
 

PRO-FLEX II

Pro-Flex II protez saç bandı Walker Tape firmasının üretmiş olduğu en kuvvetli hipoalerjenik banttır. Bu bant medikal bir banttır ve tutuculuğunu 4 haftaya kadar koruyabilen özelliğe sahiptir.Eğer kullanıcılarımız uzun tutuş süresi vadeden hipoalerjenik bir bant arıyor ise, Pro-Flex II onlar için en uygun seçim olacaktır. 
Walker Tape firmasının üretmiş olduğu hipoalerjenik bantların tümü en hassas ciltlerle bile uyumludur. Ancak biz sizlere yine de, protez saç bandını kullanmadan önce cilt deneme testi yapmanızı tavsiye ediyoruz. Cilt deneme testini yapmak için, öncelikle cildinize protez saç bandından kestiğiniz küçük bant parçası yerleştirmeniz gerekmektedir. (Kulağınızın arkasına yapıştırmanızı öneriyoruz). Bandın uygulandığı alanı streç film ile örterek, 24 saat beklemeniz gerekmektedir. 24 saat geçtikten sonra streç filmi çıkararak cildinizin reaksiyon verip vermediğini görebilirsiniz.
 

Hipoalerjenik Beautıfy Bant Kaynak Bantları
 

Saç uzatma tekniklerini kullanan hassas cilde sahip olan müşterilerimiz, peruk ve protez saç sistemlerinin yanı sıra mikro bant kaynak saç uygulamalarını da tercih ediyorlar. Şimdi ise sizlere Mikro Bant Kaynak saç uygulamalarında kullanılan Beautify ürünlerini sunuyoruz! Bloğumuzun başlangıcında bahsı geçen protez saç bantlarının neden mikro bant kaynak saç uygulamalarında kullanılamadığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Aslında protez saç bantlarını da kaynak saç uygulamalarında kullanabilirsiniz ancak, Beautify ürünleri kaynak saçlar ile kullanılmak için özel olarak üretilmiştir.Kaynak saçlar için kesilerek, özel olarak tasarlanmış Beautify  bantları, uygulama esnasında çok rahat bir şekilde yapıştırılabiliyor.Cildiniz hassas ise ve kaynak saç uygulaması yaptırmak istiyorsanız, endişelenmenize hiç gerek yok. Çünkü Beautify kaynak bantları, cildinize temas ettiğinde, cildinizde oluşabilecek herhangi bir tahrişi ve reaksiyonu önler. Şimdiyse bu bantlar hakkında sizlere önemli bilgiler vereceğiz.

NO-SHİNE
 

Beautify  markasına ait olan No-Shine bant kaynak bandı aslında, Walker Tape üretimi olan No-Shine isimli protez saç bandına çok benziyor. Aralarındaki tek fark Beautify  ürünlerinin sadece bant kaynak saçlar için özel olarak üretilmesidir. Mat bir yapıya sahip olması ve parlama yapmaması No-Shine bant kaynak bandını en çok tercih edilen bant haline getirmektedir. Aynı zamanda bu bant hipoalerjeniktir. Parlama yapmayan No-Shine bant kaynak bandının bu özellikleri onu, hassas cilde sahip olan kullanıcılarımız için favori bant yapmaktadır.

PRO-FLEX II
 

No-Shine bant kaynak bandında olduğu gibi, Pro-Flex II bant kaynak bandının da Walker Tape üretimi olan Pro-Flex II protez saç bandıyla birçok ortak noktası vardır. Pro-Flex II bant kaynak bandı tutuculuğunu 4+ haftaya kadar koruya bilen, medikal bir banttır. Bu bandı kullanmaya karar verirseniz, onu maksimum 5 – 6 haftaya kadar saçınızdan çıkarmanız gerekmektedir. Aksi halde çıkarılması çok zorlaşacaktır. Pro-Flex II bant kaynak bandı kullanıcılarımıza, kaynak saç uygulamasında mükemmel sonuçlar elde etmek için en iyi şekilde tasarlanmıştır.

EASY GREEN
 

Yapıştırması ve çıkarması kolay bir bant kaynak bandı arıyorsanız Easy Green sizler için en iyi seçim olacaktır. Hipoalerjenik bir banttır. Aynı zamanda esnek yapıya sahip olmaması, takma ve çıkartma işlemlerinde sizlere kolaylık sağlayacaktır. Tek seferlik kaynak saç uygulaması yaptıran kullanıcılarımız için Easy Green mükemmel bir seçim olacaktır.
 

LACE FRONT
 

Bahsedeceğimiz sonuncu hipoalerjenik bant ise Lace Front’tur. Bu bant, kullanıcılarımız tarafından en çok tercih edilen kaynak bantları arasında ilk sırada gelmektedir. Lace Front ön kısmı tül olan protez saç sistemleri ve mikro bant kaynak saçlar ile kullanılmak için özel olarak tasarlanmıştır. Lace Front bant kaynak bandı kullanıcılarına daha rahat ve doğal bir görünüm sağlar

Walker Tape & Beautify Markalarının Favori Hipoalerjenik Bantları

Etiketler: Walker Tape, Beautify, Hipoalerjenik Bantlar
Mart 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR