Walker Signature Sensi-Tak Select Tanıtım

Walker Signature Sensi-Tak Select Tanıtım

Walker Signature Sensi-Tak Select Tanıtım
 

Sensi-Tak Select, Walker Signature serisinin en yeni ürünüdür.Türkiye genelinde ilk defa protezsacsepeti.com olarak Walker Signature Sensi-Tak isimli ürünü detaylı bir şekilde sizlere tanıtacağız. 

TEMEL YAPI
 

Walker Signature Sensi-Tak Select Tanıtım

Sensi-Tak Select protez saç bandı, poly tabanlı protez saç sistemleri ile kullanılmak için tasarlanmıştır. Sensi-Tak Select poli tabanlı ünitelerde kullanıldığında, sahip olduğu parlaklığı yansıtmaz. Bununda sebebi poly tabanlı ünitelerin daha kalın yüzeye sahip olmasıdır. Sensi-tak select tutuculuğunu 1-2 haftaya kadar koruya bilen ve temizleme esnasında fazla kalıntı bırakmayan bant çeşididir.


 

Sensi-tak select, Poli ünitelerde kullanıldığında, çıkarıldıktan sonra temizlenmesi son derece kolaydır. Sensi-tak select’de az da olsa parlaklık var (donukluk ölçeğimizde 10 üzerinden 0), bu nedenle onu dantel ünitelerle kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.




 
Sensi-Tak Select Walker Tape firmasının üretmiş olduğu bantlar arasıdatemizleme esnasında en az kalıntı bırakan üç banttan biridir. 

Farklı protez saç bantlartı kullanmak her zaman iyidir. Cildinizin hangi banda daha iyi tepki verdiğini bu sayede ölçebilirsiniz. Walker Signature Select'in kırmızı bir astarı var, ancak bandın kendisi şeffaftır.

Walker Signature | Protez Saç Bandı | Blog
Sensi-Tak Select Nerede Bulunur?
 

Sensi-Tak Select'i denemek ve sipariş etmek için protezsacsepeti.com web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
 
Ayrıca farklı protez saç bantları denemenizde fayda var. Cildinizin hangi banda nasıl tepki vereceğini bu sayede inceleyebilir ve doğru bandı bulabilirsiniz.
 
Sensi-Tak Select’in rulo şeklinde aşağıdaki boyutları mevcuttur:

-3/4'' X 3 Yard (2cm x 2.74m)
-1'' X 3" Yard (2.5cm x 2.74m)
-3/4'' X 12 Yard (2cm x 10.97m)
-1'' X 12 Yard (2.5cm x 10.97m)
 
Şerit bant olarak düz ve oval çeşitleri ise aşağıdaki gibi sıralanmıştır: 

-1/2″ x 3″ (36 Adet)
-3/4″ x 3″ (36 Adet)
-1″ x 3″ (36 Adet)
- A, AA, B, BB, C, CC
- Mini's (72 Adet)
 
Herhangi bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa bizlere ulaşmaktan çekinmeyin! Müşteri hizmetleri ekibimiz, Sensi-Tak Select gibi yeni seçeneklerin yanı sıra diğer tüm ürünlerle alakalı sizlere destek vermekten memnuniyet duymaktadır!
 
 
 
 
 
Walker Tape | Walker Signature | Protez Saç Bandı | Blog
Etiketler: Walker Tape Sensi-Tak Select, Walker Tape, Sensi-Tak Select,
Aralık 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR