Protez Saç Bantlarının Cilde Uyumluluğu Nasıl Test Edilir?

Protez Saç Bantlarının Cilde Uyumluluğu Nasıl Test Edilir?

Protez saç bantlarının cilde uyumluluğu nasıl test edilir?
 

İnsan cildi çok hassastır. Özellikle kafa derisi gibi normalde herhangi bir etken tarafından etkiye maruz kalmayan yerler bu hassasiyetin başlıca göstergesidir. İnsan cildi, farklı ürünlerde kullanılan farklı kimyasallara ve bileşenlere karşı reaksiyon gösterebilir.Bu nedenle, bir protez saç tedarikçisi olarak hassas cilde sahip bir çok müşterimizin olması muhtemeldir. Ayrıca müşterilerimizin ciltlerinde farkında olmadıkları farklı alerjilere sahip olma olasılığı vardır.

Hassas cilde sahip olan kullanıcılarımız için protez saç sistemlerinin uygulaması zamanı kullanacakları bakım ürünlerini seçmeleri zor olabilir. Benzer cilt tipine sahip olan kullanıcıların ciltleri aynı sıvı yapıştırıcıya farklı tepki gösterebilir.Hassas cilde sahip olan kişiler bile herhangi bir sorun yaşamadan protez saç bakım ürünlerimizi kullanabilirler.

Protez Saç Sepeti olarak bizler Walker Tape  firmasının hassas ciltler için üretmiş olduğu çeşitli protez saç bantlarını sizlere sunuyoruz. Bu bantlar tüm kullanıcılarımız için uyumludur.Ancak, tüm bantlar bazen uzun ömürlü olamayabiliyor ayrıca bazı protez saç sistemleriyle de uyumlu değil. 
Kullanıcılarımızın cilt yapıları bir birinden farklı olduğundan, onlar için en doğru seçimi nasıl bulabiliriz?Müşterilerimiz için en doğru bandı deneme yoluyla bulabiliriz. Öncelikle kullanıcılarımız seçtikleri bantları ciltlerinde test etmeleri gerekiyor. Bu metot bandın cildinize uyumlu olup olmadığını test etmenin en kolay ve en iyi yoludur.
 
Müşterinize ihtiyaç duyduğu bandı seçmelerine yardımcı olmak için, deneme testinin nasıl yapılacağına ilişkin adım adım testi nasıl yapacaklarını aşağıda anlatıyoruz.
 

Bandı Cildinize Uygulayın
 

Bir deneme testi kullanıcılarımızın ciltlerine bir protez saç bandı yapıştırması ile başlar.

Öncelikle bandı yapıştırmak için iyi bir alan belirlemeniz gerekir. Bu alan cildinizin hassas ve görünür olduğu bir noktası olmalıdır.

Deneme zamanı ayna da kullanabilirsiniz. İyi bir deneme alanı olarak kulak arkasını öneriyoruz. 

Bir alan seçtikten sonra, cildinizi %99 Alkol ile uygulamaya hazırladığınızdan emin olun.Cildinizin temiz olması bandın daha iyi yapışmasını ve testin daha iyi bir sonuç vermesini sağlar.

Bu adımları yaptıktan sonra hazırlanan alana bir protez saç bandı yapıştırın.

Bandın Üzerini Kapatın

Protez saç bandını yapıştırdıktan sonra bandın üzerini bir streç film yardımı ile kapatmanız gerekmektedir. Bu koruma hem protez saç bandının kazara kopmamasını sağlar, hem de bu koruma protez saç bandının dışarıdan herhangi bir etken tarafından etkiye maruz kalmasını önler.

Bandı kontrol edin
 

24 saat geçtikten sonra kullanıcımız koruma bandajını ve protez saç bandını çıkarabilir ve cildinin tepki gösterip göstermediğini görebilir. Eğer dilerlerse protez saç uygulama merkezimize gelebilir ve orada uzmanlarımızdan destek alabilirler.

Kullanıcılarımızın ciltlerinde eğer herhangi bir tepki varsa, muhtemelen kullanmış oldukları bant onlar için doğru bant değildir. Bu tepkiler şunları içerebilir:
 
  • Kızarıklık
     
  • Yanma
     
  • Kaşıntı
     
  • Temel olarak, cilde yabancı görünen her şey
     
Herhangi bir tepki yoksa, bandı kullanmanızda bir sakınca yoktur. Tüm bu süreci tam olarak tamamlamak ve doğru bandı bulmak için birkaç deneme gerekebilir.  Kullanıcılarımız birden fazla protez saç bant çeşidini aynı anda deneyebilirler. Bu deneme onlara daha hızlı bir şekilde doğru protez saç bandını bulmaya yardımcı olacaktır.Ayrıca, kullanıcılarımız ciltlerinde herhangi bir alerjisinin olup olmadığını öğrenebilmesi için bir dermatoloğa görünmesi de yardımcı olabilir. Ancak bu şart değildir.

Protez saç bandını ilk kez kullanacak olan kullanıcılarımızın mutlaka deneme testi yapması gerektiğini bildirmek isteriz. Hatta ciltlerinin hassas olmadığını bilseler bile, ciltlerinde her hangi bir maddeye karşı alerjinin olmadığından emin olsalar bile deneme testini yapmalarını tavsiye ediyoruz.

Kullanıcılarımız hassas bir cilde sahip olduklarını ve normal bantlar kullanamadıklarını fark ederlerse, o zaman hassas ciltlere özel üretilen bazı protez saç bantlarından denemeleri gerekmektedir. Amerika’nın Walker Tape firmasından ithalatını yapmış olduğumuz hassas ciltler için bir kaç protez saç bant seçeneğimiz vardır. Bu bantlardan bazılarını sizler için aşağıda sıralıyoruz.
 

Bu bant hassas ciltler için özel olarak tasarlanmıştır. Sensi Tak Select poly altyapılı protez saç sistemleriyle kullanılmak üzere üretilmiş bir protez saç bandıdır.

 

Lace Front Protez Saç bandı dantel altyapılı protez saç sistemleri başta olmak üzere tüm protez saç sistemleriyle uyumludur. Lace Front protez saç bandı hipoalerjeniktir.
 


Kullanıcılarımız eğer günlük kullanım için protez saç bandı tercih ederlerse, NATURAL HOLD protez saç bandı mükemmel bir seçimdir. Sadece günlük kullanım için tavsiye edilir ve iyi bir tutuş gücüne sahiptir.Bu protez saç bantlarının her biri kullanışlı olup ve hassas ciltler için özel olarak tasarlansa da, kullanmadan önce kullanıcılarımızın bantları test etmeleri yine de daha sağlıklı olacaktır. 

Protez Saç Sepeti olarak bizlerin ana hedefi kullanıcılarımızın kendileri için en doğru ve orijinal bandı bulmalarına yardımcı olmaktır. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her zaman önceliklidir.Müşteri memnuniyeti, ilk olarak kullanıcılarımızın kullandıkları protez saç sistemlerinden ve protez saç bakım ürünlerinden memnun olmalarını sağlamaktan başlar. Kullanıcılarımızın sağlığı bizim için her zaman ilk planda olduğundan onlar için bilgilendirme amaçlı olarak bu bloğu hazırladık.
 

Protez Saç Bantlarının Cilde Uyumluluğu Nasıl Test Edilir?
 

www.protezsacsepeti.com web adresimizde diğer Protez saç ve bakım ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve sipariş edebilirsiniz.


 
Etiketler: Protez Saç Bantlarının Cilde Uyumluluğu Nasıl Test Edilir?
Ocak 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR