Protez Saç Bakım Ürünlerini Mevsimlik Kullanmanın Faydaları

Protez Saç Bakım Ürünlerini Mevsimlik Kullanmanın Faydaları

Protez Saç Bakım Ürünlerini Mevsimlik Kullanmanın Faydaları
 

Herbir mevsimin kendine has özelliği vardır. Mevsim değişiklikleri hepimizin sabırsızlıkla beklediği dönemlerdir. Bu değişiklikler bazı kişiler için tatil, bazıları için fırsatlar, bazıları için ise yoğun iş dönemini beraberinde getiriyor. Ancak mevsim değişiklikleri protez saç kullanıcıları için bazı zorluklar yaratmaktadır.

Eğer bir protez saç sistemi kullanıcısıysanız bilmeniz gerekiyor ki her mevsim, kullanmış olduğunuz sıvı yapıştırıcınız için farklı sorunlar yaratmaktadır. Bu nedenle kullanmış olduğunuz sıvı yapıştırıcılarını mevsimsel olarak değiştirmenizde fayda var. Her mevsimde koşullar farklı olduğundan dolayı kullandığınız ürünleri değişmeniz, o ürünlerin mevsim şartlarına göre daha iyi etki etmesini sağlar. Peki mevsimlere göre hangi ürünlerden daha iyi sonuç elde edebilirsiniz?
 

Sıcak Mevsim Ürünleri
 

Özellikle yaz ayları protez saç sıvı yapıştırıcıları için bazı sorunlara neden olabilir. Kullanıcılarımız yaz aylarında protez saç kullanırken, yüzdüklerinde ve aşırı terlediklerinde kullandıkları sıvı yapıştırıcıların tutuş gücünü bozabilecek pek çok etkenle karşılaşmaktadırlar.Böyle dönemlerde kullanıcılarımız bu tutuş gücünü koruyan ve ciltleriyle sıvı yapıştırıcı arasında koruyucu bariyer oluşturan bir ürüne ihtiyaç duyarlar.  

BU ürün:
Max Hold Sport isimli üründür.

 

Max Hold Sport:
 

Kullanıcılarımızın kullanmış oldukları sıvı yapıştırıcıyı yabancı etkenlerden korumalarının en iyi yolu Max Hold Sport (cilt koruyucu) ürününü kullanmaktır. Max Hold Sport Walker Tape firmasının üretmiş olduğu en güçlü etkiye sahip cilt koruyucu ürünüdür. Bu ürün cildinizle sıvı yapıştırıcı arasında koruyucu bir bariyer oluşturur ve cildinizi tahrişten, sıvı yapıştırıcıyı ise her hangi bir yabancı etkenden korur.
 

Aynı zamanda Max Hold Sport:
 

  • Cilt Dostudur
     
  • Kullanmış olduğunuz ürünlerin tutuş sürelerini uzatmaya yardımcı olur.
     

Walker Signature Protez Saç Bandı
 

Sıcak havalara geçiş döneminde, genel olarak kullanıcılarımız nefes alabilen özelliğe sahip olan protez saç sistemlerini tercih ediyorlar. Bu tip protez saç sistemleri çok hassas olduğundan, aynı zamanda kullanıcılarımız bu sistemlere uyumlu olan bir protez saç bandı kullanmalıdırlar. Bizim tavsiyemiz Walker Signature Protez Saç Bandıdır.

Walker Signature Protez Saç bandı yaz ayları için mükemmel bir seçimdir. Çünkü:
 
  • Tüm protez saç sistemleriyle uyumludur
     
  • Mat bir yapıya sahiptir, bu yüzden parlama yapmaz
     
  • Her cilt tipi için güvenlidir
     
  • 4+ haftaya kadar tutuş gücü sağlar

     

Lace Releace

Hassas protez saç sistemleri, aynı zamanda güçlü etki kabiliyetine sahip olan sökücülere de ihtiyaç duyarlar . Lace Release bahsı geçen bu konu için iyi bir seçimdir.

Lace Release, full tül altyapılı protez saç sistemleriyle de uyumlu olan, hızlı etki kabiliyetine sahip bir sökücüdür. Lace Release:
 
  • Alkol bazlıdır
     
  • Cilt Dostudur
     
  • Temizleme esnasında kalıntı bırakmaz
     


Soğuk Mevsim Ürünleri:


Soğuk hava koşulları da protez saç bantlarına olumsuz etki göstermektedir. Hava sıcaklığının çok aşağı olması durumunda protez saç bantlarının üzerindeki yapışkan kısım sertleşiyor. Bu da protez saç bantlarının tutuş gücünün azalmasına sebep oluyor.

Kullanıcılarımız genel olarak soğuk hava koşullarında daha dayanıklı ve daha sağlam poliüretan altyapılı protez saç sistemlerini kullanmayı tercih ediyorlar. Bu tip protez saç sistemlerinde, hassas sistemlerde kullanılan bantları kullanırsanız istediğiniz sonuçları elde edemeyeceksiniz. Kış aylarında en çok kullanılan ürünler:

 

Ultra Hold Protez Saç Sıvı Yapıştırıcı

Kış aylarında protez saç sisteminizin cildinizde daha iyi bir tutuşa sahip olması için sıvı yapıştırıcılar kullanmanız gerekmektedir. Uygulama sonrasında kullanmış olduğunuz sıvı yapıştırıcı sertleşebilir.Ancak protez saç bantları gibi tutuculuklarını tamamen kaybetmezler. Sizlere tavsiyemiz protez saç yapıştırıcınızı kullanmadan önce içerisinde ılık su olan bir kaba koyarak bekletmeniz ve daha sonra kullanmanızdır.

Walker Tape firmasının oldukça harika etkiye sahip sıvı yapıştırıcı çeşitleri vardır. Ancak bunların içinde en çok sevileni ve kullanılanı
Ultra Hold Sıvı Yapıştırıcıdır. Ultra Hold Sıvı Yapıştırıcı cilt için güvenlidir ve berrak bir şekilde ünitede ve ciltte kurur. Bu yüzden protez saç sisteminizde kendini belli etmez. Aynı zamanda:

 
  • 4+ haftaya kadar tutuş gücü sağlar
     
  • Akrilik bazlıdır
     
  • Farklı altyapılı protez saç sistemleri ile uyumludur.
     

C-22 Solvent
 

Yüksek tutuş gücüne sahip protez saç bantları kullanıyorsanız ve sağlam altyapıya sahip bir protez saç sisteminiz varsa aynı zamanda sizlere iyi bir protez saç bandı sökücüsü lazım olacaktır. Burada sizlere C-22 Solvent protez saç bandını tavsiye ediyoruz.

C-22 solvent, Amerika’nın Walker Tape firmasının en güçlü ve en hızlı etki gösterme kabiliyetine sahip olan sökücüsüdür.  C-22 Solvent:
 
  • Narenciye yağı içeriklidir ve kokuludur
     
  • Tüm protez saç sistemlerinde kullanılabilir
     
  • Yağ bazlı sökücüdür
     

Just-Rite (Konumlandırma Spreyi)
 

Protez saçınızı bantladıktan sonra, yapıştırma aşamasında üniteyi doğru şekilde konumlandırmak için Just-Rite konumlandırma spreyi kullanmanız gerekmektedir. Just-Rite konumlandırma spreyi uygulama zamanı bantların cildinize yapışmadan önce alın çizginize uygun bir şekilde ünitenizi yerleştirmenize olanak tanır. Bu sprey, bir yapıştırıcının tutuşunu kısa süreliğine askıya almak üzere tasarlanmıştır ve gerekirse ünitenizi yeniden konumlandırmanıza yardımcı olur. Just-Rite konumlandırma spreyi tüm üniteler ve tüm ciltler için güvenlidir.

Tüm Mevsimlerde Kullanabilen Ürünler
 

Bazı ürünlerimiz yılın belirli zamanlarında kullanılmak için tasarlansalar da, tüm yıl boyu kullanabileceğiniz ürünlerimizde mevcuttur. Aslında tüm ürünlerimizi yılın her mevsiminde kullanabilirsiniz ancak daha iyi sonuçlar elde etmek için her mevsime uygun olan ürünleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Ayrıca tüm mevsimlerde kullanabileceğiniz ürünlerimizde mevcuttur:
 

Lace Front
 

Walker Tape firmasının favori ürünü olan Lace Front protez saç bandı, kullanıcılarına 4+ haftaya kadar bir tutuş süresi sunmaktadır. Lace Front protez saç bandı mat bir yapıya sahip olduğundan en ince tüle sahip ünitelerde bile kendini belli etmez.  Aynı zamanda:
 
  • Tüm ünitelerde kullanılabilir
     
  • Hipoalerjenikdir
     
  • Temizleme ve bakım esnasında az kalıntı bırakır
     

Bond Breaker Bakım Şampuanı
 

Bond Breaker Shampoo cildinizde ve protez saç ünitenizdeki kalıntıları temizlemek için üretilmiş bir bakım şampuanıdır. Protez saç uygulaması öncesinde cilde ve üniteye uygulanmaktadır. Aynı zamanda Bond Breaker bakım şampuanı cildinizdeki yağ ve toz kalıntılarından kurtulmanıza yardımcı olmaktadır. Belirtmek isteriz ki Bond Breaker bakım şampuanı sadece protez saç uygulamaları zamanı kullanılmalıdır. Günlük bakım şampuanı değildir.
 

Bond Breaker Bakım şampuanı:

  • Cilt için güvenlidir(günlük bakım şampuanı değildir)
     
  • Tüm protez saç sistemlerinde kullanılabilir.
     
  • Protez saç uygulamasına hazırlık zamanı önemli role sahiptir.
     

Top-Loc Knot Sealer (Düğüm tutucu sprey)
 

Kullanıcılarımızı her zaman memnun etmek bizim en önemli hedefimizdir. Protez saç ünitesini kullanıldıkça öndaki saçı tutan düğümler gevşemeye başlar.  Top-Loc Knot Sealer düğüm turucu sprey yardımı ile bu gevşemeyi önleyebilirsiniz. Bu spreyi kullanarak kullanıcılarımız protez saç sistemlerini daha uzun süre kullanabilirler.
 
Top-Loc Knot Sealer Düğüm Tutucu Sprey:
 
  • Hemen hemen her cilt tipi için güvenlidir.
     
  • Tül üniteler için özel olarak üretilmiştir
     
  • Neredeyse kokusuzdur
     

Protez Saç Bakım Ürünlerini Mevsimlik Kullanmanın Faydaları

 

 

 

 

Etiketler: Walker Tape | Protez Saç | Bakım Ürünleri
Şubat 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR