Mikro Bant Kaynak Bantlarının Tutuculuk Güçlerine Göre Çeşitlilikleri

Mikro Bant Kaynak Bantlarının Tutuculuk Güçlerine Göre Çeşitlilikleri

 Güçlü Tutuş gücüne sahip Mikro Bant Kaynak Tamir Bandı dediğimizde ne anlıyoruz?
 

İlk bakışta bu soru biraz komik görünebilir. Walker Tape tüm üretmiş olduğu bant kaynak tamir bantlarının 4-6 haftaya kadar tutuş gücünün olduğunu iddaa ediyor, aynı zamanda bantların tutuş gücüne göre biribirinden farklandığını söylüyor. Peki aslında nasıl?

Walker Tape takılacak kaynak saç uzantılarının boyutuna bağlı olarak bantlarını 4-6 haftaya kadar dayanacak şekilde tasarlıyor. Uygulama esnasında bazen saçların kısa, ince veya seyrek saçlar kullanılmaktadır. Bu da bant kaynak tamir bantlarının tutuş gücünü etkilemektedir.

Son olarak uygulama esnasında saçların gramajlarının biribinden farklı olduğunu gözlemliyoruz. Walker Tape eminlikle kullanıcılarına her saç tipine uygun olan Mikro Bant Kaynak Tamir Bantlarını ürettiklerini söylüyor.

Walker Tape üç farklı kategoride sekiz farklı Mikro Bant Tamir Kaynak çeşidini müşterilerine sunuyor.
 
  • Güçlü
     
  • Daha Güçlü
     
  • En Güçlü
     
8 Farklı bant çeşidini hangi kategorilere ait olduklarını sizler için aşağıda açıklıyoruz.
Mikro Bant Kaynak Tamir Bantları hakkında herhangi bir bilgi elde etmek istiyor veya sorunuz var ise iletişim kısmından bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.

Walker Tape güçlü Mikro Bant Kaynak Tamir Bantlarımız

  • "Güçlü" Mikro Bant Kaynak Tamir Bantları söyledildiğinde ölçümleri 1 cm x 4 cm olan ve kaynak saçlarla mükemmel uyumlu olan bantlar kast ediliyor
     
Güçlü Mikro Bant Kaynak Tamir Bantları dendiğinde renkli hata sahip olan bantlar kast ediliyor. 
 
Genel olarak bizim tüm bantlarımızın rengi beyazdır. Bunun sonucunda bant kaynak tamir bantlarının hangi güce sahip olan kategoriye ait olduğunu belirlemek için Walker Tape onlara farklı renkler verdi. 

Walker Tape Daha Güçlü Mikro Bant Kaynak Tamir Bantlarımız

  • "Daha güçlü" dediğimizde kaynak saç alemindeki tüm saç sistemlerine uyumlu olan bantlar kastedilir.
     
Walker Tape'in "daha güçlü" adlandırdığı Mikro Bant Kaynak Tamir Bantlarının klasını korumak için onlara PRO kelimesini eklemiştir.

Walker Tape'in en güçlü Mikro Bant Kaynak Tamir Bantları

  • "En güçlü" Mikro Bant Kaynak Tamir Bandı söylendiğinde bu bantlar içerisinde en yüksek tutuş gücüne sahip olan bantlar kast ediliyor.
     
Hangi ürünlerimizin en güçlüler sınıfına dahil oluğunu bilmek için eleme metodunu kullandık. Eğer bantların beyaz hatları ve adlarında pro kelimesi yoksa onlar bizim en güçlüler olarak adlandırdığımız bantlardır.
Sıraladığımız bantları kullanarak onların nasıl hızlı etki gücüne sahip olduğunu tespit edebilirsiniz.

Walker Tape neden bu kadar çok çeşitli bantları sunuyor?

Bu çok güzel bir soru. Soruyorlar ki bazıları diğerlerinden güçlü ise neden bu kadar çeşit sunuyorsunuz? Burada ki nokta, güç değerlendirmelerimizin genel karşılaştırmalar için olmalarıdır. Müşterilerimiz için daha güçlü bir bant her zaman en iyi seçim değildir. Güç, neyin en iyi olduğuna otomatik karar veremez.

Her müşteri kendi yaşam tarzı, vücut kimyası ve bazı farklılıklarla gelir. Her müşteri ile ilgili çok fazla değişken vardır. Aslında herkese uyan tek bir bandı tasarlamanın imkansız olduğunu anlatmak için yeterince sebep var. 

Örneğin, teknik olarak daha az bir dayanıklılığa sahip bir bant, bir müşterinin saçında daha güçlü bir bantla karşılaştırıldığında daha iyi performans göstere bilir. Bu da müşterilerimizin vücüt kimyasının, yaşam tarzlarının ve cilt yapılarının tamamen farklı olduğundan kaynaklanıyor.

Bu farklılıkları göz önünde bulundurarak Walker Tape salonuna gelen her bir müşteri için onun ihtiyaç duyduğu özelliklere sahip olan bant çeşidini müşterilerine sunuyor.
 

Mikro Bant Kaynak Bantlarının Tutuculuk Güçlerine Göre Çeşitlilikleri

 

 

  

Etiketler: Walker Tape BEAUTİFY Mikro Bant Kaynak Bantlarının seçeneklerini inceleyiniz.
Ekim 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR