Walker Tape 1522 Clear Hipoalerjenik Protez Saç Bandı

Walker Tape 1522 Clear Hipoalerjenik Protez Saç Bandı

 1522 Clear Protez Saç Bandı

1522 Clear, Walker Tape firmasının üretmiş olduğu, tutuculuğu kuvvetli olan günlük bant çeşitlerinden biridir. Günlük bant sınıfına dahil olan protez saç bantlarımız, Protez saç ünitelerine sık sık bakım yapan kullanıcılarımız için en iyisidir. Günlük kullanım bantları diğer aylık protez saç bantlarımıza göre daha az yapışkandır, bu da protez saç ünitesine günlük veya birkaç günde bir bakım yapan kullanıcılarımız için bakım işini kolaylaştırır.

1522 Clear aynı zamanda inert (kimyasal olarak inaktif) bir banttır. Bu nedenle cilt reaksiyonuna neden olacak hiçbir madde barındırmamaktadır. 1522 clear’ın bu özelliği, onu hassas cilde sahip olan müşterilerimiz için harika bir şeçim haline getiriyor. 1522 clear protez saç bandının üzerindeki astar beyazdır, bandın kendisi ise şeffaftır.
 

Walker Tape | 1522 Clear | Protez Saç Bandıİşte kullanıcılarımızın 1522 Clear protez saç bandı hakkında sevdikleri bazı özellikler:
 

  • Cilt dostudur ve Hipoalerjeniktir
     
  • Esnektir, bu da bandın kullanımını daha rahat hale getirir.
     
  • Temizleme esnasında az kalıntı bırakır, bu da kısa sürede bakım yapmanızı sağlar.
     

1522 Clear ile birlikte kullanılabilen uyumlu ürünler:
 

  • Uygulamadan önce ve sonra Bond Breaker şampuanı kullanmanızı öneririz. Bond Breaker saçları normal bir şampuandan daha yoğun bir şekilde temizler.
     
  • Kullanıcılarımıza temizleme esnasında Sökücü olarak Walker Tape firmasının en meşhur ve kuvvetli sökücüsü olan C-22 solvent kullanmalarını öneriyoruz.
     
1522'yi denemeye hazır mısınız? Bu ürünü sipariş etmek için protezsacsepeti.com web adresimizi ziyaret ede bilirsiniz.

 
  
 
Etiketler: Walker Tape, 1522 Clear, Hipoalerjenik Protez Saç Bandı
Kasım 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR